Annonce

Vestbad lukker
vestbad3_020709_BP.jpg
Mens gæsterne i Vestbad rykker udenfor, rykker håndværkerne ind. To kæmpe opgaver skal være løst i løbet af sommeren.

Det bliver billigere at komme i Vestbad denne sommer. Til gengæld får man også mindre for pengene.

Vestbad står nemlig over for to store opgaver. I 2011 blev bunden af det store 50 m. bassin malet, men det har vist sig, at malingen ikke holder. Den anden store opgave er, at det jern, der ligger under gulvet i den nye tilbygning fra 2006, ruster og misfarver fliserne, så de knækker.
Derfor rykker nu ud i friluftsbassinet sommeren over, mens håndværkerne rykker ind. Motionscenteret vil fungere som normalt og vil ikke være generet af renoveringsarbejdet, men det har ikke været nemt at finde en løsning, der ikke generede gæsterne.
“Det er med stor glæde, at renoveringsarbejdet faldt på plads, mens friluftbassinet er åbent. På den måde vil vi stadig have et tilbud til vores mange gæster sommeren over, så de påkrævede udbedringer kan finde sted med mindst mulig gener. Vi har forsøgt at få al renovering til at foregå samtidig, så vi ikke skal holde lukket i flere perioder, udtaler idrætsinspektør i Vestbad,” Oddbjørg Bertholdsen.
Hun oplyser, at caféen stadig vil være åben, så man kan få lidt forfriskninger, som kan nydes ude i det fri. Der vil også være gymnastik i workout-salen, og det vil som sagt blive billigere at besøge Vestbad.
“Bestyrelsen har besluttet at reducere indgangsprisen, så vores entrépris matcher de tilbud, vi har i perioden,” forsikrer bestyrelsesformand for Vestbad, Eva Roed (S).

Annonce

FAKTA:

• 50 m. bassinet vil være lukket fra d. 20. juni til d. 11. august. Vestbad vil genbruge vandet fra 50 m. bassinet til

friluftsbadet for at spare på genopvarmningen af vandet. Kurbad, varmtvandsbassin og morskabsbassin vil være lukket

fra d. 1. juli til d. 11. august. I den periode vil der ikke være mulighed for massage.

•   De ændrede åbningstider for friluftsbadet:
Mandag – torsdag: kl. 06.30 – 19.30.
Fredag – søndag: 09.00 – 16.30.

•   Entrépriser: Voksen kr. 25 – Barn kr. 15

zp8497586rq
Kommentarer
Top