Annonce

Ungdomsspillere opdagede brand i stadionhallen
brand_stadionhal.jpg
Branden opstod i en skraldespand i dette omklædningsrum
politi Vakse badmintonspillere forhindrede, at en brand i sidste uge bredte sig i Rødovre Stadionhal. "Drengene handlede helt rigtigt i situationen," lyder det fra beredskabsinspektør i Rødovre Kommune, Horst G. Nielsen.

Det kunne være endt grueligt galt, da der mandag i sidste uge udbrød brand i et omklædningsrum i Rødovre Stadionhal. Til alt held opdagede en række ungdomsspillere fra Rødovre Badminton Club ildebranden i dens spæde stadie, og de fik sammen med halmanden hurtigt alarmeret brandvæsenet.
“Vi var lige begyndt at træne, da jeg kunne lugte noget der brændte. Efter et stykke tid opdagede vi, at der kom sort røg fra et af omklædningsrummene,” fortæller 16-årige Magnus Møller.
Herefter fik de fat i halmanden, som ringede efter brandvæsenet.
“Vi vidste, at der var noget galt, da vi så den sorte røg, og derfor skyndte vi os at få alle ud af hallen. Da vi kom udenfor åbnede vi en dør på bagsiden af bygningen, og her væltede det ud med røg. Det var virkelig voldsomt,” siger Magnus Møller.

Stor ros
Beredskabsinspektør i Rødovre Kommune, Horst G. Nielsen, roser badmintonspillerne for deres hurtige indgriben.
“De handlede helt rigtigt i situationen, og det skal de have stor ros for. Der opstod ild i en skralde- spand, og omklædningsrummet har fået nogle sodskader,” fortæller han.

Annonce

Måske påsat
“Vi ved ikke, om det er en påsat brand eller en brand der er opstået efter uforsigtighed. Der er ikke umiddelbart noget der tyder på, at der skulle være noget galt med el-installationerne,” forklarer vicepolitikommissær Jens Peter Yndgaard.
“I første omgang skal vi have klarlagt, hvad der er sket, men vi tror ikke at der ligger nogen ond hensigt bag branden,” siger han.

16-årige Magnus Møller var en af de badmintonspillere der opdagede, at der var brand i et omklædningsrum i Rødovre Stadiohal i sidste uge.

16-årige Magnus Møller var en af de badmintonspillere der opdagede, at der var brand i et omklædningsrum i Rødovre Stadiohal i sidste uge.

Kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top