Annonce

Træner erkender blamage
avarta-nordvest2_120513_BP.jpg
Avartas Haydar Said måtte udgå efter godt en halv times spil af kampen mod Nordvest FC. Foto: Brian Poulsen
Fodbold Avarta-træner Christian Grønbæk tilsluttede sig størstedelen af publikum søndag eftermiddag i Espelunden efter nederlaget til Nordvest FC. ”Vi spillede en rigtig dårlig kamp,” siger han.

Der var tydelig skuffelse, og hos nogle decideret vrede, efter et ydmygende 0-2-nederlag til Avarta i søndagens hjemmekamp mod Nordvest FC.

På hjemmeholdets trænerbænk erkendte man kort efter kampen, at nederlaget var en blamage og en stor nedtur.

Annonce

”Vi spillede en rigtig dårlig kamp. Når man spiller på det her niveau, skal man selv sørge for at vise, at man er klar. Træneren kan skabe 10 procent af motivationen, og resten skal komme i spillerens forberedelse op til og på selve kampdagen,” siger cheftræner Christian Grønbæk og fortsætter.

”Det var enormt dårligt niveau i dag, og vi skabte ikke særligt meget. Jeg sagde til drengene, at når vi ikke er rykket ned endnu, så nytter det ikke at spille sådan. Det var meget uinspirerende og lignede lidt en sommerkamp. Hvis vi havde vist viljen, ville vi også have fået noget ud af det. Det formåede vi ikke engang, på trods af at Nordvest heller ikke spillede særligt inspirerende.”

Tonen bliver grim
Publikum rundt langs banen måtte i løbet af kampen lægge ører til gloser mellem Avarta-spillerne, der ikke ville have faldet i god jord omkring familiens middagsbord senere på dagen. Tonen var hård.

”Når tingene ikke fungerer, og man skal ud og have point, så bliver man lettere irriteret, og tonen bliver mere grim under den høje puls. Men der er ikke nogen, der er uvenner i omklædningsrummet. I kamp foregår det ikke altid lige velovervejet, og man kan blive kort for hovedet. Sådan er konkurrencesport,” lyder det fra Avarta-træneren.

Flere af hjemmeholdets spillere lignede nogen, der var gået på sommerferie. Fart over feltet var der i hvert fald ikke.

”Jeg var slet ikke tilfreds med nogle af spillernes indsatser i dag. Spillerne leverede ikke engang den individuelle indsats, de kan præstere. De formåede heller ikke at fungere som hold. Hvis individet ikke er klar, kommer det heller ikke til at fungere i holdarbejdet. Det var skidt i dag,” udtaler Grønbæk.

Store problemer
De første fire hjemmekampe for Avarta i forårssæsonen er alle endt uden point og med sølle to scoringer til følge på de i alt fire gange 90 minutter.

”Vi har hele tiden vidst, at det var hårde odds. Så det kommer ikke bag på mig. Vi arbejder med et Avarta-hold, der helt tydeligt har store problemer med skader og spillere, der ikke har spillet så mange sæsoner. Vores niveau er til der, hvor vi ligger i tabellen,” siger Christian Grønbæk, der ikke vil lade sig ryste og ændre i spilsystem eller lignende.

”Det ville være rigtig tosset at begynde at gå i panik og ændre på alt muligt. Vi skal forholde os til det, vi har brugt hele vinteren på at træne på. Hvis spillerne ikke er klar på dagen, så er det lige meget, hvilket system, der spilles efter.”

Avartas topscorer efter 23 kampe er Mohammed Ali (fire mål). Han måtte udgå i onsdagens udekamp mod Rishøj og var ikke med i kampen mod Nordvest FC. Anfører Morten Seifert Bierrings, der spiller helt på top, har scoret tre mål i sæsonen.

Kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top