Annonce

Topscorer bliver hos tyrene
jannik-karvinen_RMB-herlev_06_250213_BP.jpg
Jannik Karvinen fortsætter i endnu en sæson for Rødovre Mighty Bulls. Foto: Brian Poulsen/arkiv
Ishockey Jannik Karvinen har skrevet under på en ny etårig aftale med Rødovre Mighty Bulls. Han blev tyrenes topscorer i den seneste bronze-sæson.

Med 32 (15+17) point i grundspillet og 11 (6+5) point i slutspillet blev Jannik Karvinen Rødovre Mighty Bulls’ topscorer i den seneste sæson 2012/13, der som bekendt endte med bronzemedaljer.

Nu tager den 26-årige Rødovre-dreng endnu en tørn for hans barndomsklub. Han har netop sat sin underskrift på en ny kontrakt med tyrene.

Annonce

”Jeg har familien tæt på og har haft det godt i Rødovre. Vi overraskede her sidst på sæsonen, så jeg vil gerne være med til at se, om vi kan bygge videre på det,” siger Jannik Karvinen om begrundelsen for valget af Rødovre.

”Der har selvfølgelig også været tilbud fra andre klubber, men familien i Rødovre trak til, at jeg ville blive. Min søn er jo stadig en lille dreng og har brug for hjælp fra familien ind i mellem.”

Mere stabilitet
Han ser tilbage på en blandt sæson, der altså endte lykkeligt med metal om halsen.

”Hele holdet havde været inde i en downperiode i grundspillet, indtil vi ramte slutspillet, hvor vi vendte det kraftigt opad,” udtaler forwarden og ser frem mod den nye sæson.

”I den kommende sæson forventer jeg, at vi kan spille et mere stabilt grundspil. Vi ved godt, at vi nok ikke kommer til at vinde grundspillet og bliver topseedet. Vi har dog lige vist i slutspillet, at vi godt kan, når det gælder, og det bliver nok noget nær det samme hold, vi får til næste sæson.”

I næste måned fylder Jannik Karvinen 27 år, og den kan han passende fejre sammen med familien i hjemmet i Rødovre, mens ’silly season’ hersker i ishockey-Danmark. Skøjterne kommer først på igen ved trænings-opstart i begyndelsen af august.

Kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top