Annonce

To klubber ruller sammen
eldiablo-kolding6_280810_BP.jpg
El Diablo har slået sig sammen med en anden lokal klub, Rødovre Pitbulls. Foto: Arkiv
Rullehockey Rullehockey-klubberne El Diablo og Rødovre Pitbulls slår pjalterne sammen i forsøget på at stå endnu stærkere i 1. division.

De to lokale rullehockey-klubber, El Diablo og Rødovre Pitbulls, er gået sammen og dannet holdet El Diablo Pitbulls i resten af sæsonen i mangel på spillere til at afvikle kampene for begge hold.

Klubsammenlægningen vil betyde, at det fælles hold formentlig vil kunne stå endnu stærkere i 1. division.

Annonce

”Begge klubbers hold i 1. division har svært ved at mønstre spillere nok til at afvikle deres kampe. For at undgå, at de to hold i 1. division ikke skal aflyse en masse kampe, får vi nu et endnu større Rødovre-hold, og det er nu muligt at afvikle alle kampene,” siger El Diablo-formand, Caroline Kolokythas.

Solidt hold
Hun håber sammen med formand for Rødovre Pitbulls, Finn Nielsen, at det vil blive et slagkraftigt hold, der skal kæmpe om succes i 1. division.

”Hvad angår målsætninger, vil vi gerne på kort sigt have et godt, solidt og stort 1. divisionshold, som ligger med i toppen af rækken. På lang sigt handler det om at have en god, sund og stor Rødovre-klub med hold, der klarer sig godt i alle rækker. Sammen er vi bedst stillet,” siger Caroline Kolokythas.

Kampene for Rødovre Pitbulls udgår af turneringsplanen, mens kampprogrammet for El Diablo videreføres i 1. division under navnet El Diablo Pitbulls.

Flere unge
På ungdomsfronten er der også gang i nye tiltag. Torsdag den 2. maj holdt El Diablo åbent hus i forbindelse med ’Get Moving’-kampagnen, som har kørt i uge 16, 17 og 18. Her har unge fra og med 11 år haft mulighed for at rulle sig ind på den intense og hurtige sport.

”Vi skal have flere unge ind i sporten og få rullehockey til at blomstre, blive endnu større og blive ved med at udvikle sig. Det vil vi gerne bakke op om; vi vil fremme rullehockey-sporten i alle aldre,” slutter Caroline Kolokythas.

Kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top