Annonce

Sportschef med ny rolle
claus-moenster_RMB_frederik.jpg
Den ny sportschef i Rødovre Mighty Bulls, Klaus Mønster, får en lidt anderledes rolle end den, Gert Hansen havde.

I den seneste sæson var Klaus Mønster assistent for cheftræner Brad Gratton, men han har nu overtaget sportschef-rollen efter Gert Hansens afsked fra jobbet.

De to arbejder dog stadig sammen, så Mønster får den bedste mulige opstart i sit nye og frivillige job.

Annonce

”Gert er stadig med inde over sportschef-jobbet, så vi laver en stille og rolig glidende overgang,” siger Klaus Mønster.

Kontakt med de unge
Jørgen Illemann er blevet holdets Team Manager og vil fremover varetage nogle af de roller, som ellers tilhørte sportschefen.

”I forhold til, da Gert var sportschef, så er det væsentligt anderledes nu, idet Jørgen Illemann er kommet med og tager sig af de papirmæssige ting,” forklarer sportschefen.

Klaus Mønster er godt i gang med arbejdet, og indtil videre har han været fokuseret på den yngre halvdel af spillerne.

”Indtil videre har jeg haft kontakt med nogle af de helt unge kontraktspillere. Herudover har jeg evalueret sæsonen med de spillere, der har skrevet toårs-kontrakter,” siger han og fortæller videre om sine tanker om den kommende sæson.

”Vi mangler efterhånden ikke så mange spillere. Jeg har selvfølgelig nogle idéer til, hvordan holdet skal se ud. Vi har også fået Jesper Duus til at komme tættere på tingene, da vi ønsker et tættere og tydeligere samarbejde med RSIK.”

Afløser for Contois
Indtil videre består Rødovre Mighty Bulls af 14 spillere til den nye sæson. To målmænd, fire backs og otte forwards er foreløbigt på kontrakt med tyrene.

”Vi kigger stadig efter flere danskere, og så er vi selvfølgelig på udkig efter en afløser for Andy Contois, der ikke fortsætter i klubben,” udtaler Mønster, der ikke vil garantere, at de andre udlændinge, Mike Rådde, Jeff Terminesi, Adrian Ekström og Andrey Chistyakov, fortsætter.

”Der er ikke definitivt lukket nogen døre over for de resterende udlændinge fra den seneste sæson. Vi er i dialog med dem, og jeg vil tro, at vi ved noget mere inden for 14 dages tid.”

Ny rolle
Den nye rolle til Klaus Mønster kommer til at betyde, at han skal følge holdet fra en ny vinkel.

”Jeg skal ikke stå i boksen længere og være på is, men sidde 20 meter længere oppe under kampene. Så skal jeg selvfølgelig være i dialog med ’Gratts’ hele tiden og følge de unge spillere på U20- og 1. divisionsholdene,” siger han.

”Nu har vi foreløbigt fået rykket Nikolaj Zorko og Emil Rasmussen op i truppen.”

RMB-sportschefen kan naturligvis ikke sige præcist, hvornår truppen er på plads. Men han har en god formodning om, hvornår det sker.

”Jeg ved ikke, om vi bliver komplet til sommerferien, men det bliver ikke mange pladser, vi har tilbage. I den seneste sæson havde vi en lidt for smal trup, så jeg håber, at vi får mulighed for at gøre truppen lidt bredere til den nye sæson,” slutter Klaus Mønster.

Den foreløbige Rødovre Mighty Bulls-trup til sæson 2013/14 ser sådan ud:

Målmænd
Sebastian Dahm
Frederik Jakobsen

Backs
Morten Allesøe
Sebastian Bergholt
Marco Illemann
Matias Lassen

Forwards
Rasmus Astrup
Mikael Christensen
Mike Daugulis
Patrick Rasmussen
Anders Schultz
Michael Smidt
Jannik Karvinen
Nikolaj Zorko

zp8497586rq
Kommentarer
Top