Annonce

Spiser du ikke ost?
chrumme-kræsen.jpg
Jeg kan mærke forargelsen i folks stemme, når jeg siger at jeg ikke spiser ost.

I starten var jeg lidt flov over, at man som voksen mand ikke spiser ost. Men det er jeg stoppet med. Det er jo folk som spiser ost, der burde være flove. Nu fortæller jeg gerne folk hvorfor: ” Jeg spiser ikke fordærvede produkter og ost er som bekendt muggen mælk!”
Jeg kender ikke et eneste menneske, der har fundet fornøjelse i at drikke mælk som var 8-14 dage for gammel. Men når mælken har stået nogle måneder så det bliver hårdt og stinkende, så er det pludselig en delikatesse. En af mine venner stoppede en dag foran en ostebutik og kiggede sultent på de forskellige oste og proklamerede, at hans tænder løb i vand. Jeg svarede “Også mine. Jeg får altid meget mundvand inden jeg brækker mig”
Jeg spiser heller ikke noget, der indeholder eddike. Eddike er til at kalke kaffemaskiner af i, og ikke ment som føde til mennesker. Så det første jeg gør på McDonalds, er selvfølgelig at fiske den kalkfjerner-indsmurte-agurkeskive ud af min burger. Jeg ved godt, at den slimede sure agurkeskive er det eneste der gør, at en McDonald-burger ikke er en kage, men kunne de så ikke bare have lagt en almindelig skive agurk i i stedet for?
Ris bryder jeg mig heller ikke om. Mest fordi det ikke smager af noget som helst. Og så kan ris bare ikke måle sig med smagen af kartofler. Så kan du kalde det for basmati eller jasmin ris…Det er det samme for mig. Efter min mening er jasmin ris, bare ris med deo. Lad os dog se det i øjnene og tale åbent om, at ris er for mennesker der er for dovne til at skrælle kartofler. Men når man tænker på den tid det tager at vaske en gryde af med klæbrige ris, så ved man godt at DEN der har valgt, at vi skal have ris til middag, ikke er DEN som skal vaske gryden af. Smid det på væggen, mal det over, og du har savsmuldstapet.

Nu er det så også kommet frem, at ris fra naturen side indeholder “uorganisk arsen”. Jeg aner ikke hvad det er, men det er kræftfremkaldende. Endelig viser ris sit sande ansigt, som en skide dræber-urt – lige som grøn fluesvamp.
Myndighederne advarer nu officielt mod, at børn spiser ris-kiks. Jeg mener nu ikke at kræft er den yppigste dødsårsag ris-kiks spisere. Det må helt klart være kvælning. I Kina bruger man faktisk udtrykket om, at man ikke både kan puste og have ris-kiks i munden. Prøv det. Det kan man ikke!
Jeg ved så ikke helt hvor grundig den undersøgelse egentlig er. Hvis ris er så skide farligt, hvorfor er der så, så mange kinesere…? Eller ville der være dobbelt så mange kinesere, hvis de spiste kartofler? Nå, men jeg tager ingen chancer – ud med risen. For som mor siger: “Spis dine kartofler, ellers bliver du aldrig stor og stærk”. For ikke så lang tid siden, var der tale om gift i salat – og nu gift i ris. Nu venter jeg bare tålmodigt på, at nogle forsker i spelt-brødets dårligdomme. Noget så klægt og u-synkeligt kan umuligt være sundt. Den dag kommer, hvor stegt flæsk med persillesovs, bliver ophøjet til toppen af sundhed og Chris McDonald vil blive tiltalt for forsøg på folkemord.

Annonce
zp8497586rq
Kommentarer
Top