Annonce

Socialdemokraterne klar til lang valgkamp
Valg09-EN4.jpg
Erik Nielsen fik 4696 personlige stemmer ved kommunalvalget i 2009. I sin 1. maj tale opfordrede han alle partifællerne til at gøre en ekstra indsats for at få stemmerne i hus. Foto: Arkiv
valg Valgkampen, forud for efterårets kommunalvalg, er i fuld gang. Fra talerstolen opfordrede borgmester Erik Nielsen(A) alle partifællerne til at gøre en ekstra indsats for at få stemmerne i hus.

“Meningsmålingerne er ikke med os på nuværende tidspunkt. Det har ikke bremset os før, og det kommer heller ikke til at bremse os denne gang,” lød det fra talerstolen, da borgmester Erik Nielsen, omkranset af røde faner, holdt tale på Rødovregaard 1. maj.
Socialdemokraterne står til en vælgerlussing, og Erik Nielsen gjorde det derfor helt klart, at alle socialdemokrater skal i arbejdstøjet frem til valget.
“Vi stiller et stærkt hold til kommunalvalget. Det er også nødvendigt, for vi står, som socialdemokrater i Rødovre, overfor store udfordringer. Der er kun en ting at gøre, og det er at rulle ærmerne op og gå ud og agitere hver eneste dag frem til kommunalvalget. Jeg vil gerne appellere til, at vi alle sammen gør en ekstra indsats for at få stemmerne i hus. Vi har en forpligtelse til, at vi igen kan stå i spidsen for at forandre Danmark, og hjælpe dem der har det sværest,” lød opfordringen fra borgmesteren.

Kommentarer

1 kommentar om “Socialdemokraterne klar til lang valgkamp”

 1. Peter Mikkelsen siger:

  For et rødt Rødovre

  Enhedslisten glæder sig over, at socialdemokraterne ”vil rulle ærmerne op” og ”agitere hver eneste dag frem til kommunalvalget … for at få stemmerne i hus”. (Borgmester Erik Nielsen, Rødovre Lokal Nyt den 8.5.2013). Det er nem lig nødvendigt, hvis Rødovre skal forblive rødt.

  Lad mig derfor opfordre socialdemokraterne til, at sætte ambitionsniveauet noget højere end partiformand og statsminister Helle Thorning Schmidt, der blot glæder sig over, at blokpolitikken er afskaffet. Intet er nemmere, når man forkaster det, socialdemokraterne gik til valg på, og gennemfører den samme politik, som socialdemokraterne under den forrige regering var i opposition til: skattelettelser til de rigeste, klapjagt på de offentligt ansatte og økonomisk smalhals i kommunerne.

  Og det er ikke godt nok bare at glæde sig over, at vi er fri for Dansk Folkeparti i store dele af den offentlige debat, så længe flere tusinde falder ud af dagpengesystemet og mister socialt fodfæste som følge af VKO`s forlig med de Radikale. Et forlig, der kalkulerede med, at cirka 4000 borgere ville miste retten til dagpenge. Det faktiske tal allerede i dag er på cirka 13.000. Der skabes ikke mere arbejde ved socialt armod, og der komme ikke flere i arbejde ved, at flere arbejdsløse søger de samme jobs.

  Der, hvor vi rykker, er når vi står sammen og hjælper ”dem der har det sværest ”.

  Peter Mikkelsen,
  Enhedslisten Rødovre

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top