Annonce

SF og Ø indgår valgforbund
12-valgdag-roedovre-2007-2_.jpg
SF og Enhedslisten indgår valgforbund forud for efterårets kommunalvalg. Foto: Arkiv
politik SF og Enhedslisten indgår valgforbund forud for efterårets kommunalvalg.

Forrige uges meningsmåling gav en klar indikation om, at der er forandring på vej til Kommunalbestyrelsen i Rødovre. Efter en rundringning, hvor i alt 362 borgere fortalte hvad de ville stemme til det kommende kommunalvalg, står det klart, at SF står til at få en stor vælgerlussing, mens Enhedslisten på den anden side tordner ind i byrådet efter fire år i kulden.
Uanset hvordan stemmerne kommer til at fordele sig, så kommer de to partier til at hjælpe hinanden i kampen om politisk indflydelse ved rundbordet på rådhuset. De to partier har nemlig indgået et valgforbund med hinanden for at undgå stemmespild. “Vi har haft stor glæde af samarbejdet med Enhedslisten gennem tiden og er derfor meget tilfredse med den fælles beslutning om et valgforbund,” udtaler SFs formand i Rødovre, Morten Bay.
Hos Enhedslisten er der også tilfredshed med alliancen.
“Stemmerne skal ikke gå til spilde på venstrefløjen. Der er selvfølgelig nogle områder, hvor Enhedslisten og SF distancerer sig fra hinanden, men langt hen ad vejen er vi enige politisk, og derfor har vi indgået et valgforbund,” fortæller Enhedslistens spidskandidat til Kommunalbestyrelsen, Peter Mikkelsen.

Kommentarer

1 kommentar om “SF og Ø indgår valgforbund”

  1. Tom Fjols siger:

    Eriks dage er talte. Så er det godt at han har en masse bestyrelsesposter som han kan bruge tiden på.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top