Annonce

Sæt dit fingeraftryk på fremtidens Rødovre
bjoernebanden_01_140213_BP.jpg
På valgmødet kan du høre mere om det forgangne års aktiviteter og om undergrupperne Bjørnebanden, der bekæmper planten bjørneklo rundt omkring i Rødovre. Foto: Brian Poulsen
agenda 21 Bliv en del af Agenda 21 Gruppen.

Agenda 21 Gruppen arbejder for, at Rødovre kan blive endnu mere bæredygtig, både miljømæssig, socialt og økonomisk. Torsdag den 16. maj afholder de valgermøde på Rødovregaard, og her har de brug for dig.
“Stil op til valget, hvis du vil være med i gruppen eller kom og hør om, hvordan du kan deltage i en undergruppe, som fx bjørnebande, pjeceudvalg eller fuglekassegruppe, uden de forpligtelser som et fast medlem har,” udtaler formand Jann Larsen.
Agenda 21 Gruppen i Rødovre blev nedsat i maj 2000. Det er således 13. gang, der skal vælges nye medlemmer til gruppen. Efter vedtægterne kan alle, der bor eller arbejder i Rødovre, vælges til Agenda 21 Gruppen. Gruppens valgmøde finder sted på på Rødovregaard den 16. maj kl. 19.

Kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top