Pinlig indsats i Espelunden
Avarta-Nordvest_01_120513_BP.jpg
Avarta blev ydmyget i hjemmekampen mod Nordvest FC efter en pinlig og skidt indats. Foto: Brian Poulsen
Fodbold Avarta mødte hverken mentalt eller spillemæssigt op i Espelunden til kampen mod Nordvest FC. Hjemmeholdets pinlige og tandløse indsats var den hidtil værste i sæsonen, og gæsterne fra Holbæk vandt fortjent.

Avarta-Nordvest FC 0-2 (0-0)
0-1 Martin Koch (75’)
0-2 Mohammed Ashiri (77’)
Tilskuere: ca. 300

Avartas startopstilling: Rasmus Pryts – Morten Hauglund, Rasmus Jørgensen, Henrik Volquardsen, Kristian Ellegaard – Haydar Said (33’ Mikkel Dahl), Jesper Larsens, Daniel G. Andersen, Hadi Meaidi (66’ Morten Johansen), Alexander Lazerevic – Morten Seifert Bierrings

Annonce

Avartas totalt mangel på stabilitet i denne sæson skriger til himlen. Holdet har hentet blot fire point i otte kampe i forårssæsonen, og værst er det gået på hjemmebanen i Espelunden.

Søndag eftermiddag fortsatte nedturen således på egen bane, da Nordvest FC tilføjede Christian Grønbæks tropper det fjerde hjemmebanenederlag i streg. Ikke nok med et udbytte på nul point, det var samtidig også den suverænt værste indsats længe set. Avarta var helt og aldeles fraværende på grønsværen.

Tandløst spil
Hjemmeholdets største chance i kampen kom allerede efter ni minutter, da anfører Morten Seifert Bierrings forsøgte sig med en flugter, men gæsternes keeper var vaks ved havelågen.

Første halvleg var ret lige hvad angår boldbesiddelse, og fælles for begge hold var, at der blev produceret meget få chancer. Rasmus Pryts i Avarta-målet tog sig kærligt af de tilbud, der kom fra udeholdet i de første 45 råkolde minutter.

Spillet have været tandløst, og i angrebet blev der ganske enkelt ikke investeret nok i nærkampene og sammenspillet – udover da Alexander Lazerevic havde en god aktion i slutminuttet.

Skidt kommunikation
Solen brød frem til anden halvleg, men de kedelige takter på banen fortsatte. Avarta gik fra at producere meget lidt til ingenting i Nordvests felt. Gæsterne sad på det meste spil og knækkede Avartas forsøg på opspil, ligeså snart de grønblusede kom over midten.

Første scoring faldt efter et hjørnespark, hvor bolden havnede til en fri Martin Koch, der bankede bolden ind uden chance for Pryts i målet. Den bold skulle have været clearet af hjemmeholdet.

To minutter senere blev kampen definitivt afgjort, da Nordvest udnyttede en fejl af Avarta-målmanden og scorede til 0-2. Ydmygelsen var total af et hjemmehold, der var mere end frustreret, hvilket var tydeligt i forhold til kommunikationen spillerne imellem. Den var ikke god og på grænsen til det uacceptable.

Decideret pinligt
Kort før slutfløjt var der et enkelt forsøg efter godt forarbejde af Jesper Larsen, inden Alexander Lazerevic forsøgte sig med en halvforkølet afslutning fra venstrekanten.

Nederlaget til Avarta blev en realitet efter en alt andet end acceptabel præstation. Det var decideret pinligt, det der foregik på en efterhånden flot og velplejet plæne i Espelunden.

Hvis spillet ikke hang sammen, var tempoet endnu værre. Fra anfører Morten Seifert i front til bageste geled – en ugidelig, uengageret og pinlig indstilling.

Der er noget at arbejde med frem mod næste kamp i 2. division øst. Den spilles på lørdag kl. 13 på Gentofte Stadion, hvor modstanderen er HIK. De ligger, ligesom Nordvest, i midten af tabellen.

Avarta er forsat fire point over nedrykningsstregen, eftersom Herlev tabte deres kamp i weekenden.

Kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top