Annonce

På niveau i 80 minutter
avarta-HIK_09_300912_BP.jpg
Foto: Arkiv
Fodbold Avarta-træner Christian Grønbæk fandt trøst i nederlaget mod topholdet fra Hvidovre. ”Vi spillede på niveau i 80 minutter, og det var jeg glad for,” siger han efter søndagens kamp.

Med lidt ekstra held og dygtighed kunne Avarta godt have fået et point ud af matchen på Espelunden Stadion mod duksen i 2. division øst, Hvidovre.

”Vi var godt med i det meste af kampen. De fik et straffespark, som alle kunne have fået. Det var ikke det største, der fandtes, men Hvidovre kom foran,” siger cheftræner Christian Grønbæk, der roste spillet i de første 45 minutter trods føringen til gæsterne.

Annonce

”Jeg synes, drengene gjorde det rigtig godt i første halvleg og stod godt på banen. Med lidt held havde vi også udnyttet en af de chancer, vi havde. Så det var rigtig godt.”

Gode sparke-færdigheder
Avartas enlige scoring blev signeret Morten Hauglund, der kom til i vinterpausen efter et ophold i brasiliansk fodbold. Scoringen var hans andet mål for klubben – og det faldt igen på frispark.

”Vi har vidst længe, at Morten har nogle dygtige sparke-færdigheder, og dem viser han i øjeblikket. Ikke kun på frispark, men også på hjørnespark. Det er dejligt at se, når spillere lykkes med det, de kan. Det giver nogle flere mål,” udtaler Grønbæk.

Ikke i orden med rødt
Hvidovres sidste scoring faldt efter en fejl i forsvaret af Michael Ø. Poulsen, der lod en modstander slippe igennem på kanten af feltet.

”Når vi laver nogle enkelte, personlige fejl, så bliver vi straffet. Sådan er det med top mod bund. Man skal også huske, at Michael er midtbanespiller, og fejl i de tætte områder mod et tophold vil forekomme,” lyder det fra Avarta-træneren, der ærgrer sig over udvisningen til Casper Windfeld i slutminutterne.

”Når man har spillet så mange kampe, som Casper har, skal man kunne styre sig, når man får et gult kort. Han fik to gule inden for de sidste 10 minutter, og det er ikke i orden. Og slet ikke i den situation, vi er i. Nu får han karantæne, og en ny spiller skal ind i forsvaret. Han er heller ikke selv stolt af den. Men der sker meget, når pulsen er oppe at køre, og spillerne er stressede.”

God taktisk kamp
Et nederlag på 1-3 lyder umiddelbart ikke som en positiv oplevelse, men Avarta kan stadig have stor glæde af lokalopgøret.

”Jeg sagde til spillerne efter kampen, at vi spillede mod nummer ét i 80 minutter, og vi havde muligheden for at få uafgjort indtil Hvidovres sidste mål. Vi spillede en rigtig fin og god taktisk kamp. Spillerne arbejdede hårdt for det og gav ikke for meget væk andet end lige til sidst. Vi spillede på niveau i 80 minutter, og det var jeg glad for,” siger Grønbæk.

På onsdag skal Avarta en tur til Rishøj, som ligger i den øvre ende af rækken. Endnu en svær kamp for anfører Morten Seifert Bierrings og co.

”Det kører godt for Rishøj. De har det med at skrabe mange point sammen, og vi skal ned og være fuldt fokuseret og koncentreret. Hvis vi er heldige, kan vi måske få et point ud af det. Det går vi efter,” slutter Christian Grønbæk efter nederlaget til Hvidovre.

Kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top