Annonce

Nyt samarbejde
RHK_herrer-hoej_02_201012_BP.jpg
RHs herrer har indgået et samarbejde med træningscenteret Balance Club. Foto: Brian Poulsen/arkiv
Håndbold Rødovre Håndboldklubs herrer kan få en markant bedre fysik, efter klubben har indgået et samarbejde med det lokale træningscenter Balance Club.

Spillerne på det bedste herrehold i Rødovre Håndboldklub kan se frem til at få flere kilo muskelmasse på kroppen.

Jacob Lyng Madsen, cheftræner for RHs herrer, og Ulrik Olsen, ejer af Balance Club, har indgået et samarbejde, hvor 2. divisions-spillerne får lov at træne i træningscenteret mod en markedsføring af Balance Club i Rødovre Stadionhal.

Annonce

”I trænerteamet havde vi et stort ønske om at udvikle på holdets fysik, da vi mener, der er en hel del at hente via målrettet fysisk træning uden for håndboldsæsonen,” siger Jacob Lyng Madsen og fortsætter.

”Vi har en fast aftale, hvor vi vægttræner tirsdag og torsdag i Balance Club umiddelbart før haltræning. Det er en helt fantastisk aftale for RH, som i den grad fremmer vores træningsbetingelser.”

Optimere træningen
Det er ikke kun træning, der kommer på dagsordenen i samarbejdet med Balance Club.

”Vi bruger ekspertisen, som Balance Club har ansat i det daglige. Der er blandt andet planlagt foredrag om kost og ernæring for elitesportsfolk, så RH-spillerne kan blive endnu skarpere på, hvordan kosten kan være med til at fremme eller optimere præstationerne og træningen,” forklarer Jacob Lyng Madsen

”Det overskud, der hentes på fysikken, vil komme til udtryk på håndboldbanen på lang sigt. Atmosfæren i Balance Club er super, og de mange forskellige træningsmuligheder, centeret har, gør, at vi får nemt ved at fastholde motivationen for at træne, selvom vi er i en periode, hvor der er lang tid til sæsonstart.”

Støtter op lokalt
Jacob Lyng Madsen roser imødekommenheden fra Ulrik Olsen, der også ser flere fordele ved det indgåede samarbejde.

”Jeg er glad for samarbejdet, da jeg bliver støttet op lokalt. Vi støtter gerne op lokalt, og vi får noget mere markedsværdi i forhold til RHs hjemmekampe, men også til klubbens medlemmer, der får mulighed for at træne hos os,” siger han og fortsætter.

”Det er et rigtig lokal-patriotisk samarbejde, hvor vi gensidigt gerne skulle få noget brugbart ud af det.”

Kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top