Annonce


Nye butikker på plads i centeret
roedovre-centrum06_160611_B.jpg
Rødovre Centrum udvider både i bredden og i dybden. Foto: Arkiv
nye butikker Det bliver sundere og sjovere at komme i centeret efter sommerferien. Den 29. august klokken præcis 10.00 lukker en række nye forretninger i Rødovre Centrum dørene op for første gang.”Og der bliver noget for enhver smag,” lover direktør for A/S Rødovre Centrum, Jesper Andreasen.

Man kan næppe køre forbi centeret på Tårnvej uden at kigge forventningsfuldt mod biografens kommende kæmpesale.
Mange ved også, at biografen får selskab af et stort fitnesscenter, men det er de færreste, der ved, at Rødovre Centrum allerede står klar med navnene på de fleste af de små nichebutikker, der flytter ind i de tilstødende lokaler.
På trods af, at borgerne måske uden at vide det, allerede selv har haft indflydelse på, hvem der er sluppet igennem nåleøjet. For interessen har været stor.
”Der har været rigtig mange, som gerne ville åbne en forretning i Rødovre Centrum, men vi har lyttet til kundernes ønsker, og forsøgt at give plads til den slags forretninger, som de mener, kunne gøre centeret bedre,” forklarer direktør for A/S Rødovre Centrum, Jesper Andreasen.
Derfor er der blandet andet blevet plads til ‘Projekt sund café.
”Flere kunder har efterlyst sunde alternativer, og da vores eksisterende forretninger holder fast i deres udbud, har vi efterkommet kundekravet og givet plads til en sund café,” siger Jesper Andreasen, der også glæder sig over, at der kommer en masse små specialbutikker.

Personligt præg
Det er eksempelvis Nystrup og Øskov, som er et koncept, der henvender sig til den modebevidste yngre kvinde, men som ikke er en del af en stor kæde. Den slags butikker, kommer der flere af.
”Vi vil også gerne have nogle enkeltstående butikker, hvor det er ejeren selv, der står i butikken og sikrer variation og hygge og personlig betjening. På den måde går vi både i dybden og bredden med udbuddet,” understreger han.

Annonce

Følger kundernes ønsker
Den butik, som flest kunder har efterspurgt, er Søstrene Grene, og også her, har man lyttet til de mange besøgende. Ønskebørn giver muligheden for at handle sit børneudstyr lokalt, Camellia Te og Ghassans specialiteter er bare nogle af de små unikke butikker, der er med til at sikre både konkurrence og tiltrækkende tilbud.
”Det er ikke alle centre, der formår at få de små specielle butikker ind, men det giver en helt speciel oplevelse, som vi gerne vil tilbyde, samtidig med, at vi udvider viften af udbud. Det er en fremtidssikring, og også med til at styrke centret som en metropol, hvor man kan få det hele på én gang,” slutter Jesper Andreasen.

Kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top