Annonce

Ny træner vil fortsætte succes
floorball-traener_01_130513.jpg
Den ny cheftræner i Rødovre FC, Esben Staun Larsen, vil videreføre DM-succesen fra de seneste sæsoner. ”Jeg håber, jeg kan bidrage med noget, så vi kan blive endnu bedre,” siger han.

Det kan næsten ikke gå bedre for Rødovre FC, der har vundet DM-guldet i de seneste tre sæsoner. Holdet har sprudlet i slutspillet og fejet al modstand ad vejen.

Martin Erichsen har lagt floorballstaven på hylden som spillende cheftræner, og den ny mand i sædet, Esben Staun Larsen, ved, hvilket ansvar han har taget på sig.

Annonce

”Jeg er klar over, at det er at stort ansvar, jeg får. Men jeg håber og tror på, at jeg kan videreføre succesen fra de seneste sæsoner. Ellers ville jeg ikke have takket ja til trænerjobbet. Jeg håber, jeg kan bidrage med noget, så vi kan blive endnu bedre, end vi er,” siger han.

Vil bruge erfaringen
Den ny træner er et velkendt ansigt i Rødovre. Han begyndte sin aktive karriere som målmand i Rødovre Jailbreakers for snart 25 år siden, og siden vandt han DM-guld med både København FK (to gange) og Herlev FC (fire gange), inden han stoppede karrieren for fire år siden.

Esben Staun Larsen har også spillet over 60 kampe på landsholdet og været hjælpetræner i både Herlev FC, Rødovre FC og det danske kvindelandshold.

”Jeg tror, at jeg med min erfaring kan være med til at udvikle Rødovre til et endnu bedre hold, end det har været tidligere. Hvis der er penge til det, kan vi måske også gøre en god figur i Europa Cuppen. Det er en af de ting, vi har talt om i klubben. Det kan være en af ambitionerne at komme af sted og deltage i sådan en turnering,” lyder det.

”Som floorballtræner lægger jeg meget vægt på, at vi er organiseret og kan skabe og styre kampene fra start til slut. Rødovre har et super godt hold i forvejen, så jeg skal nok ikke ændre så meget i selve spilkonceptet.”

Kigger på svenskere
Rødovre FC er allerede i gang med at se frem mod den nye sæson, der begynder til efteråret. Flere rutinerede spillere har indstillet karrieren, så truppen skal have forstærkning.

”Vi skal passe på ikke at få for mange nye spillere ude fra, for Rødovre har også en virkelig god ungdomsafdeling, og det skal vi bygge videre på. Men vi har nogle møder i denne uge med henblik på at få nogle svenskere herover,” afslører Staun Larsen, der vil have holdet til at spille seværdigt og underholdende floorball.

Ny, spændende struktur
Den nye turneringsstruktur i ligaen begynder fra og med den nye sæson, og det ser Rødovre-træneren frem til.

”Det bliver rigtig spændende med den nye struktur. Det er også en af de grunde til, at jeg har taget udfordringen op. Vi skal over og spille mod jyske hold i hele sæsonen og ikke kun i slutspillet. Jeg tror, det bliver nogle meget tætte kampe, så der skal jeg virkelig vise mine kvaliteter som træner. Jeg glæder mig rigtig meget til at starte på opgaven,” slutter 39-årige Esben Staun Larsen.

Esben Staun Larsen skal foreløbig være cheftræner for Rødovre FC i én sæson. Om han fortsætter herefter, tages der stilling til efter sæsonen.

Fakta
Navn: Esben Staun Larsen
Alder: 39 år
Meritter som aktiv målmand: 2 x DM-guld med København FK, 4 x DM-guld med Herlev FC
Landskampe: 60+

zp8497586rq
Kommentarer
Top