Annonce

Ny kandidat: “Regioner skal sikre ung iværksætterkultur”
chris-lassen-jensen_07_0702.jpg
Den unge konservative politiker Chris Lassen Jensen er kandidat til regionsrådet. Foto: Brian Poulsen
politik Det kan godt være, at Konservative er et gammelt parti, men det er ikke det samme som, at der ikke kommer nye kræfter til. Nu er den unge Chris Lassen Jensen, der er formand for partiet i Rødovre, også opstillet som kandidat til regionsrådet.

Han har været suppleant til kommunalbestyrelsen siden sidste valg og for nyligt blev Chris Lassen Jensen også valgt til formand for Konservative i Rødovre. Nu bliver den kun 23-årige politiker opstillet til regionsrådsvalget i Region Hovedstaden.
Alligevel er det med en vis ydmyghed, Chris har valgt at stille op.
“Jeg blev spurgt om jeg ikke ville stille op som Rødovres kandidat, og i den sammenhæng har jeg kunnet se en fin forbindelse mellem at repræsentere borgerne i Rødovre i kommunalbestyrelsen og regionsrådet,” siger Chris Lassen Jensen.

Sundhedsopgaver
Regionernes hovedopgave er at varetage sundhedsopgaver, men faktisk mener Chris slet ikke, de burde eksistere.
“Regionerne er bare en besværlig administrativ størrelse, og i et land som Danmark er det slet ikke nødvendigt. Desuden er der ingen, som ved, hvem der sidder der. Hvordan kan man have et repræsentativt demokrati, hvis man ikke ved hvem som sidder og træffer beslutningerne? Mit største ønske som regionsråds kandidat ville være, at jeg ikke kunne genopstille igen om 4 år. Det ville spare borgerne massere af penge, og du ville ikke se så kæmpe store forskelle på om du blev behandlet i Nordjylland, som klare sig rigtig godt, eller i Hovedstaden som klare sig mindre godt,” fastslår Chris Lassen Jensen.

Annonce

Iværksætterindsats
Han vil dog gerne bruge regionerne til noget, når nu de er her. Han mener blandt andet, at man ved hjælp af regionen kan koordinere en bedre iværksætterindsats, og med kraftcentre som DTU, CBS og KU, samt billige boliger på Vestegnen, kan man lave den helt rette mix for en stærk ung iværksætterkultur.
“Nu mangler det bare, at vestegnskommunerne indser potentialet og sætter skatterne ned, så unge mennesker kan se et formål med at stræbe efter at ville noget mere. Så skal vi nok få skabt masser af jobs i Region Hovedstaden,” slutter Chris Lassen Jensen.

Kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top