Annonce

Nationalskjalden er tilbage
Kim_Larsen.jpg
Oplev klenodiet Kim Larsen i Viften på torsdag. Der er kun få billetter tilbage.

Den storrygende og særdeles karismatiske sanger Kim Larsen har i årtier tryllebundet danskerne med uforglemmelige sange. Den åbenmundede sanger er en mand med meninger, og når han på næste torsdag gæster Viften, står meningerne på det nærmeste i kø. På det seneste album 'Du Glade Verden' langer han bl.a. ud efter hærens hvervekampagner på tv.
“Det med militæret har aldrig været Larsens kop te, hvilket man heller ikke kan sige om hans forhold til kongehuset. Han er mere end lidt gal i skralden på et album, hvor han skyder til højre og venstre mod grådighed og selvtilstrækkelighed. To karaktertræk, der kan få det værste op i Kim Larsen,” udtaler John Frobøse fra Viften.

Også de gamle.
Udover sange fra de seneste album, spiller Kim Larsen selvfølgelig også en lang række af de populære sange, som danskerne har skrålet med på i 40 år.
“Her præsenteres en del af de nye sange, men som altid dykker Kim Larsen ned i sit imponerende sang-univers,” lyder det fra John Forbøse.
I forbindelse med udgivelsen af det 'Du Glade Verden' er Kim Larsen & Kjukken taget på en Danmarks-turné og endelig kommer Kim og Kjukken forbi Viften til en dejlig forårskoncert.
Kjukken blev dannet i 1995, og består I dag af de oprindelige medlemmer, Karsten Skovgaard (guitar) og Jesper Rosenqvist (trommer). I 2003 kom Jesper Haugaard (bas) med i bandet.

Annonce

Billetter kan købes på viften.dk

zp8497586rq
Kommentarer
Top