Annonce

Miljøprisvinder giver foredrag
landbrug.jpg
Aldrig nogensinde i Danmarkshistorien har så få mennesker ejet så meget af landet.

Det konkluderer forfatteren til debatbogen 'Bondefangeri', Kjeld Hansen.

I et stort foredrag på Rødovregaard arrangeret af Danmarks Naturfredningsforening og Rødovre Kulturelle Aftenskole beskriver han indgående landbrugets selvskabte krise, og kommer med forslag til, hvordan man kan komme videre. Kjeld Hansen, der selv er gårdejer, lægger ikke skjul på, at han mener, at fremtidens jordejere bør kunne producere sunde fødevarer med den største selvfølgelighed, så hovedopgaven vil være at skabe velfærd og fremgang i landdistrikterne, samtidig med at miljøet beskyttes og naturen forbedres.
I foredraget gennemgår Kjeld Hansen: landbrugets overgødskning, gæld, forarmning af naturen, udflagning af slagterierne, dyrevelfærd, fattigdom i “udkantsområderne” etc., men han har også svar, er vittig, skarp og engageret! Vinder af Natur-og Miljøprisen 2012.

Annonce

Hør foredraget på Rødovregaard tirsdag den 28. maj kl. 19.00

zp8497586rq
Kommentarer
Top