Annonce

Medaljer i atletik
Helena-Ring_atletik2.jpg
11-årige Helena Ring har allerede vundet adskillige medaljer inden for atletik. Foto: Privat
Atletik Kuglestød, længdespring og diskoskast er favoritterne for den 11-årige atletik-pige fra Rødovre, Helena Ring, der har vundet adskillige medaljer.

Der hænger over 200 medaljer i Helena Rings værelse, og 23 af dem er vundet i mesterskabssammenhæng.

Medaljerne er vunden inden for den flersidige atletik-sport, hvor disciplinerne ikke er få.

Annonce

Rødovre-pigen er medlem i Amager Atletik Club, idet den lokale Rødovre Atletik Club ikke har atletikfaciliteter eller ungdomsafdeling. Senest var hun i Rehlingen i det sydlige Tyskland til et stort internationalt stævne.

Personlig rekord
Ved stævnet stillede hun op i 800 meter i U12-klassen, og efter at have ført det meste af løbet, endte hun på en flot andenplads i tiden 2,46.18. Det var ny personlig rekord. Stævnet blev vist direkte i tysk tv og havde deltagelse af gamle atletik-udøvere med OL-, VM- og EM-medaljer på cv’et.

”I mesterskabssammenhæng har Helena vundet 11 guld, fire sølv og syv bronze. De er vundet i forskellige former for stævner. Vinter-cross, indendørs baneatletik og udendørs baneatletik,” siger Henning R. Hansen fra Amager Atletik Club.

Helena, der bor i Rødovre og til daglig går i 4. klasse på Valhøj Skole, har dyrket atletik, siden hun var fem år. Hun kan lide den meste atletik og udøver øvelser som kuglestød, længdespring, diskoskast, boldkast, hækkeløb og løbedistancer lige fra 60 meter til 3.000 meter.

Østdansk mester
Helena Ring er på 400 meter blandt de bedste i Danmark i hendes årgang, men det var ikke dén disciplin, der blev kæmpet i, da hun i weekenden deltog i Østmesterskaberne i mangekamp i Roskilde.

”Helena blev Østdansk mester efter at have vundet kuglestød og længdespring. Sidste disciplin var 60 meter løb, og her blev Helena placeret som nummer to, og disse resultater gav sammenlagt pointscoren 2.819 point, hvilket var nok til at vinde mesterskabet,” slutter Henning Hansen.

Kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top