Annonce

Mandskoret kan stadig
B77-mandskor_01_220213_BP.jpg
B77s Mandskor giver koncert i Viften på fredag kl. 20.00. Der er gratis adgang, og koret giver tilmed den første fadøl. Foto: Brian Poulsen
koncert B77s Mandskor hylder The Beatles og kaster sig i grams med Melodi Grand Prix-klassikere i Viften i aften. Der er gratis adgang, og koret giver tilmed den første fadøl.

“Ja, vi har spillet for fulde huse i Viften tidligere, men det hænger jo nok sammen med, at der er gratis adgang og gratis øl,” griner mandskorets manager, Preben Riel.
Den musikalske kvalitet kan måske diskuteres, men uanset hvordan man vender og drejer det, kan man ikke komme udenom, at det 11 mand store kor har en helt særlig tiltrækningskræft. Koret formår på forunderlig vis at skabe en herlig fest, uanset om de optræder i Viften, til den årlige byfest eller i B77s klubhus på Valhøj Skole. Kærligheden til musikken skinner igennem, og på fredag er der igen kærlighed i luften, når mandskoret indtager Viften.

Den store hyldest
I år er det præcis 20 år siden B77s Mandskor optrådte offentligt. Samtidig er det 50-året for The Beatles første udgivelse, og 50 år siden Grethe og Jørgen Ingmann sang Danmark til tops ved det Internationale Melodi Grand Prix. Tre store begivenheder der alle vil blive fejret i Viften.
“Vi holder koncerten af de tre grunde, og hele første del af koncerten vil være et jubilæums-set, hvor vi hylder The Beatles og synger nogle af de kendte Melodi Grand Prix-sange,” fortæller Preben Riel, der ikke vil løfte sløret for nærmere detaljer om aftenens forløb.
“Jeg vil ikke afsløre alt for meget, men vi har flere musikalske overraskelser i ærmet,” fortæller han.

Annonce

Stor opbakning
Mandskoret har brugt mange timer i øvelokalet, og ifølge Preben Riel er mandskoret i topform inden fredagens koncert. Han understreger dog, at en koncert af den størrelse kun er blevet til, fordi et hav af lokale virksomheder har spyttet i kassen.
“Vi glæder os utrolig meget, og uden den store opbakning fra vores sponsorer kunne det simpelthen ikke lade sig gøre. Der skal lyde en stor tak til alle der har støttet os,” slutter Preben Riel.
B77s Mandskor går på scenen i Viften i aften kl. 20.00.

Kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top