Annonce

Lokal operasangerinde indspiller album i kirke
elsebeth-dreisig1_270907_BP.jpg
Sjældent har Christians Kirke i København været så proppet, som den bliver på fredag den 17. maj. Her kan alle nemlig blive vidner til en live-indspilning af populære og melodi- ske operaer, udført af en af Danmarks bedste sangerinder, Rødovreborgeren, Elsebeth Maarup Dreisig.

Selvom hun er vant til at stå på den bedste kongelige scene dagligt er den lokale operasangerinde Elsebeth Dreisig meget spændt forud for fredagens gratis koncert i Christians Kirke i København.
Repertoiret bliver blandt de populære og melodi- ske operaer og en enkelt operette kan hovedpersonen nok heller ikke dy sig for at kaste sig ud i. Koncerten starter klokken kl. 19.30, hvor pianist Henrik Metz som vanligt vil spille på flyglet, så det kommer til at lyde som et helt orkester.
Med Tonny Landy som konferencier og med pub- likum i salen, er stemningen perfekt til en liveoptagelse, og det er præcis hvad Elsebeth Dreisig har tænkt sig.
“Jeg går jeg efter den gode stemning og publikums 'åndedrag' og forhåbentlig også klapsalver og umiddelbare udbrud og reaktioner,” siger hun og fortsætter:
“Man skal mærke, at der er liv i kirken, og jeg håber meget, at jeg kan skabe en spænding omkring de skønne arier, så mit udtryk kan mærkes, også når man sidder derhjemme efterfølgende og lytter til cd'en.”

Tilbage i tiden
Den stemning bliver bestemt ikke mindre af, at koncerten foregår i en kirke.

Annonce

“I en kirke er jeg tættere på mit publikum og stemningen er bedre kan man sige, end i en koncertsal, hvor jeg ligesom er 'ophævet' på en scene. Jeg er meget tættere på publikum her. Akustikken er også rigtig god i Christians Kirken. Og så er den jo nærmest et teater med alle de fantastiske loger rundt i kirken. – Jeg kommer helt klart til at føle mig henslængt til tiden omkring Verdi og Puccini, fordi kirken hjælper til den stemning,” indrømmer hun.
Elsebeth Dreisig håber, at rigtig mange musik- og operaelskere vil tage turen til København for at være med i den særprægede indspilning.
“Koncerten vil være meget underholdene med populære opera- operette- og musicalarier og der vil være gæstesangere – overraskelser – og publikum kan få mulighed for at synge med på nogle af numrene. Jeg er også helt sikker på, at publikum vil være meget mere “på” og opmærksomme og nærværende ved sådan en koncert, som man ved bliver indspillet, til forskel fra en helt almindelig koncert,” slutter hun.

zp8497586rq
Kommentarer
Top