Annonce

Løb med hele familien
motion-for-alle-loebet22_28.jpg
Snør løbeskoene sammen med familien og få en sjov og hyggelig dag lørdag den 8. juni, når Rødovre Kommune og lokale klubber i samarbejde afholder 'Motion for alle løbet'.

'Motion for alle løbet' har medvind på stierne. For tredje år i træk arrangerer Rødovre Kommune, Balance Club, Rødovre Atletik Club og Gymnastik- og Idrætsforeningen Orient den store løbesucces, hvor små 1.000 mennesker hvert år snører skoene til en dag i naturen.
Løbet henvender sig til motionisten og hele familien, der har lyst til at prøve kræfter med gåture, børneløb, 3 km, 5 km eller 10 km.
“Det er et familieløb, og der er ikke rigtig nogen, der kommer for at løbe stærkt. Hele familien kan være med, og det har været tanken eller ideologien bag arrangementet,” siger Ulrik Olsen fra Balance Club og fortsætter.
“I mit hoved vil alle gerne motionere. Det er ikke alle, der vil træne, man alle vil gerne motionere. Og det giver vi mulighed for med løbet her, hvor folk kan komme i gang, hvis de ikke allerede er det. Vi har haft fantastisk vejr de andre år, så det satser vi selvfølgelig også på i år.”
De foregående år har løbet, der arrangeres af frivillige, haft deltagele af omkring 800-900 løbere, og arrangørerne håber, at tallet på sigt kan stige til over 1.500.
Ruterne begynder fra Rødovre Stadion på Elstedvej og går i og omkring Krogebjerg, Damhusengen og Damhussøen alt afhængig af løbelængde.

“Vi arrangører synes, at der er hyggelige rammer ved området omkring Rødovre Stadionhal og Elstedvej. Ruterne starter og slutter inde på centerbanen, og så bruger vi hele græsplanen til god musik og telte,” forklarer Ulrik Olsen.

Annonce

Mere motionsbevidste

Mellem 50 og 75 nybegynder-løbere har hver uge siden april deltaget i fællestræning, arrangeret af Rødovre Kommune og Balance Club, og det finder stor glæde.
“Det er min klare fornemmelse, at danskerne er blevet meget mere motionsbevidste. Vi bliver jo alle sammen bombarderet med motion og sundhed i medierne. Man får det bedre ved at motionere, og man har det hyggeligt og godt med det,” udtaler Ulrik Olsen, der frister eventuelle løbe-tvivlere.
“Vi har musik, underholdning og spændende sponsorerer til løbet, og der er lodtrækningspræmier for 25.000 kroner. Der er mange præmier i forhold til antal deltagere, så der skulle være rig mulighed for at løbe med en gevinst.”

Solskin er bestilt
Arrangørerne er glade for den store opbakning, der er til løbet, men de satser på endnu større interesse. De håber, at løbet på sigt kan generere et overskud, der vil komme de hjælpende klubber til gode.
Arrangørerne vil leve op til tidligere år og har bestilt strålende solskin hele eftermiddagen, hvor der også vil være mulighed for spisning og kolde fadøl.

Bliv hængende
Arrangementet falder på et tidspunkt, så familien kan nå gøremål både inden og efter løbeturen. Fra kl. 13 begynder gåturene og børneløb, og bliv endelig hængende på Elstedvej og nyd musikken helt frem til kl. 18.
Find mere information om ‘Motion for alle løbet’ i faktaboksen nede til venstre, hvor de forskellige distancer kan fås til favorable priser.

zp8497586rq
Kommentarer
Top