Annonce

Kort om sport
roedovre_bk_damer-damsoe_16_271012_BP.jpg
BK Rødovres damer vandt torsdagens topkamp mod Amager, og så er Orient GI elimineret i pokalturneringen.

Fodbold. BK Rødovres damer sikrede sig yderligere tre point til kontoen, da holdet torsdag vandt med smalle 1-2 på udebane mod Amager FF i Københavnsserien. Kampen blev en hård og sej affære, hvor Rødovre kom foran efter 20 minutter ved Heidi Christoffersen, mens Amager udlignede med fem minutter til pausen. I anden halvleg sikrede Rødovre sig sejren ved Kimmie Christiansen, der lynede med 20 minutter igen. Med sejren indtager holdet en suveræn førsteplads med 18 point efter otte kampe.
Der resterer blot to kampe i den seks hold store pulje, så oprykningen er meget tæt på at være sikret for Bo Fosgaards tropper. Næste opgave bliver på hjemmebane lørdag den 15. juni kl. 13 mod Skjold.

Fodbold. Der var pokalfest i tirsdags på Islev Skole, da Orients tophold – med nye spillerdragter – i serie 2 mødte SC Egedals førerhold i Danmarksseriens pulje 2. Der var mødt cirka 250 tilskuere op, og de satte en festlig ramme med grill, fadøl, tromme, slagsange og masser af supporter-støtte.
Selve kampen endte 5-3 til favoritterne fra Danmarksserien. Første halvleg endte 0-0, mens der er i anden halvleg kom mere gang i løjerne med fire scoringer. To til hvert hold resulterede i forlænget spilletid, og her havde gæsterne et ekstra skud energi. Ved stillingen 3-3 scorede Egedal to mål i anden halvleg af den forlængede spilletid og avancerede dermed til næste runde i pokalturneringen. SC Egedal udnævnte Frederik Henriksen fra Orient som pokal-fighter, mens Orient ligeledes udnævnte en fra modstanderholdet.

Annonce

Trods pokalnederlaget er der meget positivt at tage med til næste kamp, der spilles på Islev Skole i morgen, lørdag, kl. 16 mod Brøndby.
holdbillede 4_nyetroejer_orient
Orient GIs hold i serie 2 blev elimineret i pokalturneringen. Her er et holdbillede med holdets nye spillerdragter. Foto: Privat

zp8497586rq
Kommentarer
Top