Annonce

Kort om sport
Afdans-2013_Henckell.jpeg
Vi giver et overblik over den seneste uges sport i Rødovre, og der er blandt andet nyt fra fodbold og ishockey.

Fodbold. BK Rødovres damer tabte i weekenden 4-2 ude til BK Heimdal. Opgøret, der blev spillet på kunstbanen i Fælledparken, startede med, at Rødovre fik presset hjemmeholdet – dog uden scoringer. Stik imod spilfordeling bragte Heimdal sig foran i sidste minut af første halvleg.

I anden halvleg kom Rødovre ud med 120 procent og fik også udlignet. Kort efter scorede Heimdal igen, inden de med en flot scoring gjorde det til 3-1. Rødovre satte et angreb ind og fik reduceret til 3-2 med 20 minutter igen. ”Vi satsede med kun tre i forsvaret til sidst, og det udnyttede Heimdal og scorede til slutresultatet,” siger Heidi Christoffersen. Holdet har ni point efter fire kampe.
På lørdag kan BK Rødovre tage revanche, når BK Heimdal kommer forbi Elstedvej. Der er kampstart kl. 11.15.

Annonce

Fodbold. B77 tabte hjemme i lørdags med 0-2 til Sengeløse GI i serie 2. Holdet indtager ottendepladsen i den 12 hold store pulje, hvor også Avarta har et hold med. De to hold møder faktisk hinanden i en duel i Espelunden på næste onsdag.

Fodbold. Det nyoprettede hold fra BK Vest i serie 6 har fået en skidt start på sæsonen. Det er blevet til i alt tre point i de første fire kampe, og senest led holdet et 6-2-nederlag ude til Fløng-Hedehusene. På næste onsdag kommer Langebæk Alliancen til Nørrekær, hvor holdets hjemmebane er.

Fodbold. Orient GI snuppede en sejr på 2-1 over lokalrivalerne fra Avarta i lørdags i hjemmekampen på Islev Skole. Holdet er på en flot fjerdeplads i puljen i serie 2. På tirsdag skal holdet en tur til Hundige, der er ligger nummer to i tabellen.

Ishockey. Den 18-årige forward Nikolaj Zorko har forlænget sin kontrakt med Rødovre Mighty Bulls for yderligere en sæson. Han er et resultat af ungdomsarbejdet i moderklubben RSIK og fik debut for tyrene i 2011/12. Sidste sommer valgte han et eventyr i USA, men vendte hurtigt tilbage til Vestegnen.

Atletik. Rødovre Atletik Club, der for nyligt kunne fejre 60-års jubilæum, er i fuldt vigør. Klubben har stor succes med ’RAC Milen’, som løber af stablen hver måned fra marts til november – juli undtaget grundet ferie. Det er Danmarks ældste serieløb, og man skal have deltaget mindst fem gange på en af distancerne på 7,5 km eller 4,7 km, hvis man vil tælle med i det samlede løbsresultat.
Næste løb er i aften, den 15. maj, kl. 18.30, hvor alle er velkomne til at tjekke dagsformen ud. Alle kan være med og finde lige nøjagtig det tempo, der passer, blandt de over 100 løbere, der er med hver gang. Mere information om løbet fås på www.rac.dk.

Dans. Henckell Dans har netop afholdt deres imødesete 30-års jubilæums afdansningsbal- og show i Stadionhal 1 i Brøndby. ”800 feststemte tilskuere overværede denne overdådige opvisning, der i alder strakte sig fra børn på to og et halvt år til pardansere godt op i årene,” siger Per Henckell. Alt fra rock’n Roll-dansere til hiphoppere var i aktion på en dag, som blev en stor succes og en god og spændende afslutning på danse-sæsonen.

zp8497586rq
Kommentarer
Top