Annonce

Kort om sport
Jiu_jitsu_RBM_2013_1.jpg
Her ses de tre medaljevindere ved weekendens DM i reaktionsbane-jiu-jitsu. Foto: Privat
Kort om sport Klik ind og læs nyt fra fodbold, jiu-jitsu, atletik og motionsløb fra den forgangne uge i Rødovre.

Fodbold. BK Rødovres herrer tog i søndags fra Mimersparken med en sejr på 0-2 i bagagen mod Nørrebro United. Holdet fastholder dermed placeringen som nummer fire i serie 1, pulje 2. På lørdag kl. 15 tager BK Rødovre imod topholdet fra HB hjemme på Rødovre Stadion.
BK Rødovres damer har sat kursen direkte mod oprykning til den nyoprettede kvindeserie – Serie øst. I lørdags vandt holdet lokalderbyet mod FC Damsø med smalle 1-0 og har maksimumpoint efter tre kampe.
”På papiret var det en kamp, hvor vi var favoritter. Men vi ved, at vi altid har svære kampe mod Damsø, som er vores naboklub. Vi kom ikke til mange chancer i 1. halvleg og fik ikke vores spil til at fylde. Damsø havde slet ikke nogen chancer. 1 halvleg endte 0-0,” siger Heidi Christoffersen og fortsætter.
”I 2. halvleg fik vi mere styr på vores spil. Det blev Cecilie Avlund, som afgjorde kampen med et flot langskud. Cecilie har lige spillet på Damsøs 3F-hold, så det var en forløsning for hende at score mod sin gamle klub.”
På lørdag skal damerne en tur til Fælledparken, hvor BK Heimdal venter kl. 15.

Fodbold. B77 tabte weekendens kamp 3-1 i serie 2, pulje 2 ude mod topholdet fra Grønne Stjerne. På lørdag kl. 13.30 tager holdet imod den nærmeste konkurrent, Sengeløse GI, hjemme på Valhøj Skole.

Annonce

Fodbold. Orient GI vandt en overbevisende sejr på 1-4 i lørdags, da holdet var taget til Sengeløse i serie 2, pulje 2. På lørdag er der lokalopgør på Islev Skole, når Avarta kommer forbi. Holdene ligger side om side midt i rækken.

Jiu-jitsu. I weekenden den 4.-5. maj i Slangerup blev der afholdt DM i reaktionsbane-jiu-jitsu. Deltagerne skulle vise nogle teknikker, når de blev overfaldet med en række angreb, som de ikke kendte på forhånd. Ida Bang og Laura Storm Madsen fra Yawara – Rødovre Jiu-Jitsu Klub stillede op i Dame B-klassen og skulle forsvare sidste års fornemme medalje-resultat. De gentog succesen og vandt henholdsvis guld og sølv på ny. Blot ni point adskilte pigerne.
I Herre A-klassen stillede Per Gewecke op, og han snuppede bronzemedaljen. Der var kun otte point til forskel fra nummer ét til nummer fire.

Atletik. Der er fremgang for Rødovre Atletik Club (RAC). Fra 2011 til 2012 steg medlemstallet med 15 procent. Ifølge Gert Helmersen, formand for foreningen, kan der være to årsager til succesen. For det første forsøgte man sig for nogle sæsoner siden med et løbebegynderhold, og for det andet er der flere selvstændige løbere, som kommer i kontakt med foreningen gennem RACs eget motionsløb, RAC Milen, som bliver afviklet otte gange om året.
”Der er flere, som er begyndt at komme i kontakt med os via vores hjemmeside, og ved at de deltager i RAC Milen. Det er folk, som selv har løbet, og som godt kunne tænke sig at få lidt mere struktur på træningen og derfor melder sig ind,” siger Gert Helmersen og fortsætter.
”Vi har fællestræning to gange om ugen, hvor vi deler os op i tre hastighedsgrupper. Vi løber ud til træningsruten i samlet flok, så deler vi os op i de forskellige hastighedsgrupper, og til sidst samler vi op og løber sammen tilbage til klubben.”

Motionsløb. Nu har du mulighed for at være med til den store, årlige Damhusstafetten rundt om Damhussøen.  Det foregår den 28. maj og 25. juni, og holdene skal være på deltagere fra en-tre personer m/k. Distancen er på 3×3,4 km, og der er start- og målområde ved ishuset.
Løbet skydes i gang kl. 17.30 begge dage, og der er fælles opvarmning umiddelbart, inden løbet begynder. Alle deltagere får et startnummer og en chip, som vil registrere ens personlige løbstid. I målområdet vil der være frugt og væske, ligesom det er muligt at bestille en picnicpose med en sandwich, frugt og vand, som kan nydes efter løbet for kun 50 kr. pr. person. Deltager dit hold begge dage, er det med i konkurrencen om et gavekort på 1000 kr.
Du kan tilmelde hold med op til tre deltagere for kun 150 kr. plus tilmeldingsgebyr inden 14 dage før hvert løb. Herefter er prisen 195 kr. pr. hold plus tilmeldingsgebyr. Læs mere om løbet på www.fskbh.dk og på www.sportsaktiviteter.dk, hvor tilmelding vil kunne foretages.

Kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top