Annonce

Konstruktionsfejl i nye affaldsbeholdere
affaldsordning_01_120313_BP.jpg
Der er en konstruktionsfejl på mange af Rødovre Kommunes nye affaldscontainere. Foto: Brian Poulsen
affald Rødovre Kommunes nye affaldsordning har fået en hård fødsel. Og nu starter børnesygdommene allerede. Klager over dårlige håndtag på affaldscontainerne vælter ind. ”Der er en konstruktionsfejl på beholderhåndtagene,” lyder svaret fra kommunen. Alle ødelagte containerhåndtag vil blive udskiftet.

”Jeg har intet imod den nye skraldeordning, men det er godt nok amatøragtigt at håndtagene rasler af,” lyder det vredt fra Ole Petersen.

”Jeg blev overrasket, da det første håndtag faldt af, men jeg tænkte ’det er da løgn’ da det andet håndtag også faldt af,” siger han.

Annonce

Ole Petersen er langt fra alene om at være utilfreds med Rødovre Kommunes nye affaldscontainere. Rødovre Kommune har modtaget et telefonisk tsunami-skyl af henvendelser fra utilfredse borgere, der alle oplever, at de sorte plastikhåndtag har samme styrke som en flamingokasse.

Fejl fra leverandør
De mange knækkede håndtag skyldes dog ikke, at Rødovre Kommune har investeret i discountskraldespande, men derimod, at beholderne indeholder en konstruktionsfejl.

”Der har desværre vist sig at være en konstruktionsfejl på mange af beholderhåndtagene, som gør, at håndtaget falder af. Vores leverandør af beholdere har lovet at udskifte alle de håndtag, som går i stykker,” skriver Rødovre Kommune på rk.dk.

Hvis du har en beholder med et ødelagt håndtag, kan du meddele dette via selvbetjeningsløsningen “Mit affald“, skriver Rødovre Kommune.

Kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top