Annonce

Kom dine Mors Dag blomster fra en grav
groendalslund-kirkegaard3_2.jpg
Det er ikke mange uger siden, at professionelle plantetyve slog sig løs på Grøndalslund Kirkegård, hvor de stjal planter for tusindvis af kroner. Måske de har inspireret de ublu tyveknægte, der på Mors Dag stjal buketter fra afdøde forældres gravstene. 

”Sig det med blomster.” Sådan opfordrede blomsterhandlerne danskerne til at fejre landets mødre på Mors Dag. De glemte måske at fortælle, at blomsterne helst skal være købt og betalt i en rigtig butik og ikke tyvstjålet fra en gravplads. Det var præcis, hvad en række borgere desværre oplevede på Grøndalslund Kirkegård i sidste uge. ”Det var noget af det værste jeg nogensinde har oplevet. Hvordan kan man finde på at stjæle noget fra en grav. Det er så uforskammet, og de må have en virkelig dårlig smag i munden,” siger en af de døtre, der fik et chok over det tomme gravsted forleden.
”På kontoret fortalte de, at det var sket på flere gravsteder, og jeg kan slet ikke holde ud at tænke på, at der et eller andet sted i Rødovre sidder nogle mødre, som har fået nogle andre menneskers gravstedsblomster i gave fra deres børn på Mors Dag,” siger den triste datter.

Røffel
Hun håber derfor, at de mødre i Rødovre, som måske har fået en mistænkelig buket, vil tage en alvorlig snak med deres børn.

Annonce

”Som kvinde vil man automatisk undre sig over at modtage en buket blomster, der ikke er pakket ind. Hvis det er tilfældet, det jo være, at det er en af dem, der er blevet stjålet fra et af gravstederne, og så må mor træde i karakter,” foreslår hun.

zp8497586rq
Kommentarer
Top