Annonce

I aften bestemmer du over Damhusområdet
damshus-torvet_01_130513_BP1.jpg
“Damhustorvet skal være end blot end parkeringsplads.” Det mener Rødovres borgmester, som håber at aftenens borgermøde på Ørbygård vil give kommunen gode idéer til en fornyelse af hele Damhusområdet.

I aften klokken 19.00 på Ørbygård tager Rødovre Kommune imod gode idéer til hvad der kan ske med Damhusområdet. Et En bydel, markerer indgangen til Rødovre fra København, og som har en stor historisk betydning. Alligevel er der behov for udvikling, mener Rødovres borgmester, Erik Nielsen (A).
“Damhus Kroen er en del af Rødovres DNA og kulturarv. Det er meget vigtigt, at Damhus Kroen bliver bevaret som det historiske element, der markerer byporten til Rødovre fra København. Det er en stor udfordring, at ejeren har lukket Damhus Tivoli. Det betyder, at der er en risiko for, at tivoli-området kan komme til at ligge øde hen, hvis der ikke sker noget,” siger Erik Nielsen og tilføjer:

“Ved Damhus Torv er der flere velfungerende butikker, men det er i dag først og fremmest en parkeringsplads. Det har potentiale til at være meget mere end det. Så alt i alt må man sige, at der både er udfordringer og muligheder for at udvikle området.”
En ting er sikkert, bølgerne kommer til at gå højt i diskussionen om hvad der skal ske med området, nu hvor det ikke nødvendigvis kommer til at ligge i skyggen af et højhus.

Annonce
zp8497586rq
Kommentarer

2 kommentarer om “I aften bestemmer du over Damhusområdet”

 1. jette louise skovgaard larsen siger:

  Hvorfor skal Tivoliet ikke bare sættes til salg, hvis ejerne ikke vil drive stedet, ligesom al andet privat ejendom med de klausuler m.m. som er gældende.
  Hvorfor får disse ejere særbehandling?

 2. Dennis Jøhnk siger:

  Hejsa

  Mener helt klart at man burde lave en park, som alle kunne have gavn af, mener ikke at man skal bygge højhuse eller andre former for bygninger.

  Lav dog en lille park men en god legeplads og evt. med motions redskaber til de mange der bruger søen til motion. Lav det til et sted hvor folk kan mødes måske en grill plads og på den måde bevare “Damhus tivoli” som et sted for alle.

  Ved godt man i den anden ende af søen har en legeplads og en grill man kan købe mad i, men syntes der er plads til mere omkring søen.

Kommentarer er lukket

Top