Annonce

"Hver sejr er en forløsning"
avarta-fremad_amager_07_260513_BP.jpg
Tre point på kontoen lunede for Avarta, der har haft et svært forår. ”Hver sejr er en forløsning i den situation, vi er i,” siger cheftræner Christian Grønbæk.

Avarta var bedst i første halvleg mod Fremad Amager, men det var alligevel gæsterne, der nettede først på den regnvåde fodboldbane.

http://customessaywritingservicess.com/

”Vi startede godt og arbejdede hårdt, men vi kom bagud 0-1 på et hjørnepark. Herefter viste drengene, at viljen var der. Det var fedt at se, og noget af det, vi har skudt dem i skoene undervejs. Det var også fedt, at vi scorede mål på nogle af de ting, vi træner på,” siger Christian Grønbæk.

Annonce

”Vi har brugt en time i denne uge på afslutningstræning. Vi skabte mange chancer i første halvleg og var også rimeligt effektive, så det var dejligt at se.”

Fortjent sejr
Flere spillere markerede sig i kampen med stærke præstationer, og det var med til at hjælpe Avarta på vej mod sejren.

”Når individet ikke kører, skal holdet arbejde hårdere. Individet kørte i dag. Det var også en fortjent sejr,” lyder det fra Avarta-træneren, der roser spillerne for at have fuldt taktikken.

”Taktikken lykkedes vi fint med. Vi spillede, som vi skulle. Det kunne man også se ved, at vi skabte chancer og scorede på dem, selv om vi også havde flere muligheder. Til sidste lavede vi også den ændring ved at spille med tre center-forsvarsspillere. Det tog noget af stormen af ved indlæggene.”

Svarede igen
Efter fire nederlag på stribe vandt Avarta altså en vigtig sejr i bundstriden i 2. division øst. Det glæder man sig over i hjemmeholdets omklædningsrum.

”Hver sejr er en forløsning i den situation, vi er i. Vi er også i den situation, at Herlev hentede fire point på os i de sidste otte dage, og de kom tættere på. Der svarede vi igen i dag ved at tage sejren. Det betyder utrolig meget. Det var fantastisk, og det skal vi nyde,” udtaler Grønbæk, der pointerer, at benene skal blive på jorden.

”Vi skal også være bevidste om, at der skal arbejdes videre i de sidste fem kampe, og så skal det nok også lykkes at blive i 2. division.”

Fravær af profiler
Profiler som Henrik Volquardsen (karantæne) og Jesper Larsen (skade) måtte sidde over i sejren mod Fremad Amager, og lignende situationer med fraværende spillere har været et tema på holdet i hele sæsonen.

”For træneren er det ikke noget problem, at der hele tiden er skader og karantæner, så holdet ser forskelligt ud fra kamp til kamp. Der bliver hele tiden spekuleret over de enkelte pladser i tilfælde af fraværende spillere,” siger Christian Grønbæk og fortsætter.

”Spillere, der er på uvante pladser, skal arbejde hårdt for det, og lykkedes også fint i dag.”

Christian Grønbæk har kontraktudløb med Avarta til december, og han ved endnu ikke, om han bliver i klubben. Han er positiv over for muligheden, men intet er sikkert, fortæller han. Grønbæk kører på syvende år i træk som cheftræner i Avarta.

zp8497586rq
zp8497586rq
Kommentarer
Top