Annonce

Hvad skal der ske med Damhusområdet
damshus-torvet_01_130513_BP.jpg
Nu kommer der endelig en høring om hvad der skal ske med Damhusområdet. Foto: Arkiv
borgermøde Selvom det snart er sommer, kan naboerne til DamhusTivoli kan godt begynde at klæde sig på til blæsevejr. Nu skal det nemlig diskuteres, hvad der skal ske med Damhusområdet.

Damhusområdet er mere end Damhus Tivoli. Meget mere. Overalt er der problemstillinger at tage fat på, og løsninger at drøfte. Og det er lige præcis, hvad Rødovre Kommune håber, at borgerne i Rødovre nu vil være med til.
Derfor indkalder kommunen den 29. maj alle interesserede borgere til et borgermøde. Det møde kickstarter samtidig den forhøring som de fleste synes manglede, da ejerne af Damhus Tivoli ansøgte kommunen om at bygge et højhus i den gamle forlystelsespark.
Men cafémødet om Damhusområdet handler ikke om tivoliet – sådan direkte.
Det handler i sagens natur om hele området, hvor ikke mindst selve Damhustorvet er en vigtig brik i det store puslespil. Med puslespil er det ofte sådan, at jo flere man er til at ligge det, jo hurtigere bliver det flot.

Kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top