Annonce

Hvad mener du om Islevs fremtid – borgermøde den 7. maj
islev-torv_03_110113_BP.jpg
Rødovre Kommune håber på stort fremmøde til diskussionen om Islevs fremtid. Foto: Arkiv
islev Mens stillingskrigen om de tomme lokaler på Islev Torv raser i stilhed, mødes naboer til et stort borgermøde på skolen.

Islev er mere end Islev Torv. Meget mere. Alligevel kommer overlevelseskampen blandt de tilbageværende butikker på Islev Torv nok til at fylde en del, når der TIRSDAG den 7. maj klokken 19.00 på Islev Skole er borgermøde om Islevs fremtid.
Her kan alle interesserede være med til at sætte sit personlige præg på udviklingen i lokalområdet, når drømme og idéer kan luftes og vendes med ligesindede og med kommunens ansvarlige.
”Der er mange i Islev, der føler, at bydelen er lidt glemt, fordi de føler de er længere fra centrum, end de egentligt er. Det er derfor vigtigt for os at fortælle, at vi har massivt fokus på Islev. Ikke kun på torvet og på den kommende letbane, men på hele Islev,” siger Rødovres borgmester Erik Nielsen.

6 temaer
 For snart mange år siden stod han i lære på Islevbrovej, og netop den gade kan få stor betydning, hvis der skal skabes mere liv i bydelen.
”Vi har haft en konkurrence, hvor der er mange gode idéer. Én af dem er at skabe en identitetslinje langs Islevbrovej og åbne op under motorvejen også. Samtidig viser en ny undersøgelse, at der er købekraft nok i området til at åbne endnu en dagligvarebutik. Hvis ikke Coop vil give de tomme lokaler væk, så kan vi måske se på en ændret lokalplan,” afslører Erik Nielsen, der ikke vil give for mange af sine egne tanker væk.
”Nu handler det om, at vi skal lytte til, hvad borgerne i området selv går og drømmer om,” understreger han.
På forhånd har Rødovre Kommune udvalgt seks mulige temaer, som borgermødet kunne berøre. Her er eksempelvis skolens rolle nævnt.

Annonce
Kommentarer

2 kommentarer om “Hvad mener du om Islevs fremtid – borgermøde den 7. maj”

 1. Hanne dalsgaard siger:

  Hej kære Andre og redaktion

  Godt nok surt med den forkerte dato for borgermødet om Islev Torvs overlevelse, der står skrevet som værende nu på torsdag, men først er på tirsdag 7. Maj. Hvad vil I gøre? Sende en flyer ud til samtlige Islev-borgere i morgen ?
  Er som Islev-borger godt nok trist over dato-fejlen 🙁

  Knus Hanne Dalsgaard

 2. André Bentsen siger:

  Hej Hanne
  Ja det er yderst beklageligt.
  Nu har vi reklameret for mødet to uger i træk og kun i denne historie, er dagen forkert –
  Heldigvis har Rødovre Kommune også selv annonceret mødet, så vi håber, dem der er i tvivl, går efter den officielle udmelding eller den første historie. DEm der går forgæves, beklager vi over for, men glæder os over, at de stadigvæk kan nå at komme med til det vigtige møde på tirsdag.

  Det er interessant, hvordan én enkelt slåfejl kan få så STIR betydning, for nu blot at understrege, at I og O er lige ved siden af hinanden på tastaturet, men at tirsdag og torsdag er langt fra hinanden i kalenderen.

  VH
  André

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top