Hårde betingelser for Avarta
avarta-herlev_01_050812_BP.jpg
Foto: Arkiv
Fodbold Det var op ad bakke for Avarta ude mod Rishøj i 2. division øst. Hjemmeholdet bragte sig foran allerede i første minut, og da Christian Grønbæks tropper blev reduceret til 10 mand, var slaget tabt.

Rishøj-Avarta 1-0 (1-0)
1-0 Anders Dahl Simonsen (1’)
Rødt kort: Ousmane Seck, Avarta (47’)

Det har været en ren rutsjebanetur for Avarta indtil videre i denne forårssæson. Holdets andet nederlag i træk blev en realitet, da Rishøj viste hjemmebanestyrke og vandt med et enkelt mål onsdag aften.

Annonce

Kampens enlige scoring faldt efter blot ét minut, og Avarta måtte slide sig op ad bakke resten af kampen for at fremtvinge en udligning.

”Det var uheldigt, at vi ikke helt var klar fra start. Mit oplæg som træner røg jo fuldstændig, da vi kom bagud allerede efter ét minut. Så skulle vi til at starte forfra. Rishøj spillede sig igennem på den ene side efter et indkast og lagde bolden tilbage i feltet, hvor de så scorede. Det var ikke godt nok,” siger Avarta-træner Christian Grønbæk.

”Vi fik talt om tingene og kom godt med i kampen. Rishøj er et godt defensivt hold, så det blev ikke nemt at trænge igennem deres forsvar.”

Direkte rødt
Hvis indledningen på første halvleg var dårlig, var starten på anden halvleg ikke meget lysere. Backen Ousmane Seck fik direkte rødt og de grønblusede var reduceret til 10 mand.

”Ousmane røg ud efter to minutter i anden halvleg for en grov tackling. På trods af, at vi blev en mand mindre, kæmpede drengene fint. Det blev ikke nemt at komme tilbage og score et mål med en mand mindre, men vi viste god fighterinstinkt og arbejdede hårdt for det,” forklarer Grønbæk.

Som træneren nævner, var han tilfreds med holdets indstilling på trods af nederlaget og den barske kamp for at udligne med en mand mindre.

”Vi kan tage det positive med fra kampen, at drengene kæmpede godt for det på trods af den situation, vi var i. Det skal vi tage med videre, og så skal vi tage ved lære af ikke at give chancer væk fra start af. Vi skal være klar fra start,” lyder det.

Ny tæt kamp
På søndag fortsætter det ubønhørligt hårde program for Avarta, når Nordvest FC kommer forbi Espelunden Stadion med kampstart kl. 13.

”Vi spiler altid lige op med Nordvest, så det bliver en ligeså tæt kamp som mod Rishøj. Så er spørgsmålet, om vi kan spille os til chancer og udnytte dem. Nordvest er et ungt hold, som vi sagtens kan spille lige op med,” slutter Christian Grønbæk.

Nordvest FC ligger på ottendepladsen i 2. division øst, mens Avarta fortsat er nummer 13 – fire point over nedrykningsstregen.

Kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top