Annonce

Guldnål til B77-ildsjæl
preben_riel_guldnål.jpg
Som et synligt bevis på mangeårigt engagement i B77 Bordtennis har formand Preben Riel modtaget en guldnål fra Østdanmarks Bordtennis Union.

Det meste af sit liv har 63-årige Preben Riel været et stort aktiv for dansk bordtennis. Mange kender ham selvfølgelig for sit store arbejde i den lokale B77 Bordtennis, hvor han har siddet som formand i en årrække.

Bestyrelsen i B77 Bordtennis valgte at indstille Preben Riel til en guldnål fra ØBTU (Østdanmarks Bordtennis Union), idet han går på ’pension’ som formand næste år. Nålen modtog han den 15. maj i Rødovrehallen, og i indstillingen er der kun rosende ord tilovers for formanden.

Annonce

”Siden den spæde start for godt 23 år siden har Preben Riel stået i spidsen som klubbens formand og som klubbens repræsentant ved så godt som alle ØBTUs repræsentantskabsmøder,” lyder det fra Kim Abildgaard, seniorleder og bestyrelsesmedlem i B77 Bordtennis.

”En af Prebens mærkesager har været respekt for de ældre klubledere set i forhold til den teknologiske udvikling. Som Preben altid har sagt: ”Det er vigtigt, at alle kommer med i samme tempo – mig selv inklusive!”.”

Ildsjæl og ”klubejer”
Det er ikke første gang, Preben Riel modtager en ærefuld nål, men denne gang nåede den toppen af anseelse.

”Preben Riel er tidligere tildelt unionens sølvnål, men nu, hvor han har adviseret sin afgang som formand i B77 Bordtennis til vores generalforsamling i februar næste år, synes vi, at han fortjener ØBTUs guldnål,” skriver Kim Abildgaard.

”I godt 23 år har Preben markeret sig som ildsjæl og ”klubejer” i B77 Bordtennis, og samtidigt formået at involvere sig i idrætspolitisk arbejde i dansk bordtennis med selvfølgelige fokus på ØBTU.”

Preben Riel var også manden, der var primus motor og tovholder på opstarten af ungdomsafdelingen i B77 Bordtennis. En afdeling, der for nylig blev reddet takket være frivillige kræfter, der slog til i syvende time og reddede en ellers synkende ungdoms-skude.

zp8497586rq
Kommentarer
Top