Annonce

Går efter oprykning
BK-roedovre-sundby_09_20101.jpg
I BK Rødovre har man det ultimative mål klar. I næste sæson går klubben benhårdt efter at rykke op fra serie 1, hvor holdet slutter i top 5 i år.

I sidste sæson var målsætningen for BK Rødovres herrer at slutte i top 8. Missionen lykkedes. I denne sæson er målet at ende i top 5. Missionen ser ud til at lykkes. I næste sæson, 2013/14, går klubben så efter oprykning til Københavnsserien.

Indeværende sæson har budt på flotte præstationer af holdet fra Rødovre Stadion på Elstedvej. I en stærk pulje 2 i serie 1 har resultaterne foreløbigt flasket sig til en fjerdeplads ud af 13 hold.

Annonce

”Vi er hægtet af i oprykningsræset i denne sæson, og det er selvfølgelig drønærgerligt. Men vi har stadig det mål at gå efter at slutte blandt de tre bedste hold. Det ville være godt at opnå,” siger cheftræner Kim Olsson, der synes, at niveauet er blevet bedre.

”Niveauet i vores pulje er stærkere end de foregående år. Der er flere stærke spillere. CSC spiller for eksempel med en ex-Superligaspiller og nogle divisionsspillere. Niveauet har hævet sig i serie 1.”

Harmonisk trup
Der er et godt sammenhold i truppen, som består af en blanding med vidt forskellig erfaring fra fodboldbanen.

”Vores trup består af både unge og gamle spillere. Det er kun godt, for det giver en god harmoni i truppen, og det fungerer godt socialt både på banen og i omklædningsrummet. Det er en god, harmonisk trup med ambitioner,” forklarer Olsson og roser holdets udvikling.

”Holdet har vokset med opgaven fra år til år. Det er blevet stærkere, og vi er blevet større som fodboldspillere. Vi har udviklet os taktisk som et hold, og enkelte spillere er gået frem med hensyn til at sætte sit præg, når vi spiller.”

Lys fremtid
Der hersker ingen tvivl om, at BK Rødovres bedste herrehold går efter at rykke op i turneringssystemet.

”Fremtiden ser lys og lovende ud; den kan vi ikke beklage os over. Vi forventer, at vi rykker op næste år. Det er en målsætning for os. Det er ikke bare noget, vi siger, vi mener det også. Vi har holdet til det,” udtaler Kim Olsson og beskriver sit hold.

”Vi er et offensivt hold, der står højt på banen. Det kræver, at vi er god fysisk form, hvilket vi er, selv om vi kun træner to gange om ugen. Der er fart på træningen.”

Kim Olsson har været træner i over 10 år og har fortsat givet samtykke til en sæson mere i Rødovre. Hvad fremtiden bringer herefter, ved han endnu ikke. Foreløbigt er han koncentreret om sit nuværende hold.

Koncept ligger fast
BK Rødovre tabte i weekenden hjemme 2-4 til topholdet fra Hovedstadens Boldklub, og i morgen, torsdag, gælder det nummer to i rækken. FK Prespa kommer til Rødovre.

”Vi har haft godt fat i topholdene i denne sæson. Vi griber faktisk alle kampe lige an med mere eller mindre den samme taktik. Vores koncept ligger fast, så vores taktikmøder varer heller ikke ret lang tid. Spillerne ved, hvad deres roller er,” slutter Kim Olsson.

Kampen mod Prespa begynder kl. 18.30 på Rødovre Stadion. BK Rødovre har seks kampe igen i sæsonen.

zp8497586rq
Kommentarer
Top