Annonce

Fuld gang i forhandlinger
andrey-chistyakov_RMB-herlev_16_250113_BP.jpg
Det er stadig uvist, om dansk/russiske Andrey Chistyakov fortsætter i Rødovre Mighty Bulls. Foto: Brian Poulsen/arkiv
Ishockey Rødovre Mighty Bulls arbejder i disse dage på at gentegne med spillerne fra den seneste sæson, og så er klubben gået på jagt efter en ny assistenttræner.

Den seneste sæson har knapt lagt sig, før administrationen hos Rødovre Mighty Bulls er i fuld med at forhandle nye kontrakter på plads med bronze-spillerne.

”Vi er i gang med at forhandle med resterende danske spillere, der endnu ikke har skrevet under på en ny kontrakt. Vi ønsker, at stort set hele danskerstammen skal fortsætte. Vi vil melde løbende ud, når spillerne har skrevet under,” siger direktør i Rødovre Mighty Bulls, Brian Møller.

Annonce

Kun én af udlændingene får ikke lov at forlænge med tyrene. Det melder klubben blankt ud allerede nu.

”Det er helt sikkert, at Andy Contois ikke fortsætter i Rødovre. De fire andre, Mike Rådde, Adrian Ekström, Andrey Chistyakov og Jeff Terminesi, skal vi tale med, men det er for tidligt at sige, om de fortsætter eller ej,” siger direktøren og påpeger, at det hele falder tilbage på økonomien.

”Vi ønsker, at de alle fortsætter, men der er mange ting, der skal hænge sammen – især økonomi. De vil gerne blive i Rødovre, men er deres lønkrav/-forventninger for høje, fortsætter de ikke.”

Fordel med gentegninger
Majoriteten af spillere fra den seneste sæson var også hos Mighty Bulls i sæson 2011/12, og p.t. er der altså 13 spillere, der har gentegnet med klubben for sæson 2013/14.

”Det er en fordel, at så mange spillere gentegner med os. Der er et godt kammeratskab på holdet, og spillerne svinger godt sammen. Det er klart, at når midlerne er få, skal der laves et virkelig godt stykke arbejde med hensyn til importspillerne,” forklarer Brian Møller, der også allerede har træningsmodstandere frem mod den nye sæson.

”Vi regner med træningskampe mod Rungsted, Herlev, Pantern, Helsingborg og Odense. Og så kommer Stjernen til Rødovre og spiller to træningskampe. Så vi får rigeligt med kampe.”

Søger efter ny assistent
I sidste uge meldte klubben ud, at klubben er på jagt efter en ny assistenttræner. Den nuværende, Klaus Mønster, overtager nemlig Gert Hansens position som sportschef.

”Gert meldte allerede inden den afsluttede sæson, at han vil stoppe som sportschef, fordi han ikke kan få det til at hænge sammen med sit civile job. Vi må også indrømme, at det er et stort stykke arbejde at være sportschef – især når det er ulønnet,” udtaler RMB-direktøren og fortsætter om en kompagnon til cheftræner Brad Gratton.

”Vi har ikke fundet den rette assistenttræner endnu, så vi er helt åbne for tilbud. Det kunne eventuel være en ung en, som er på vej op og som ønsker at være træner på et tidspunkt.”

Jesper Duus i bestyrelsen
Jørgen Illemann bliver klubbens Team Manager og skal varetage alt det praktiske som træningstider, kontakt til kommune og DIU og massør og læge.

Sportschef i RSIK, Jesper Duus, indtræder i bestyrelsen i Rødovre Mighty Bulls i stedet for Torben Bergholt og bliver bindeleddet mellem den professionelle del og moderklubben.

”At Jesper Duus indtræder i bestyrelsen, ser jeg som en styrkelse. Han har stor ishockeyviden, og vi håber på, at der bliver en endnu større og tykkere rød tråd i samarbejdet med RSIK. Vi håber, at samarbejdet med RSIK stadig vil udvikle sig,” siger Brian Møller og fortsætter.

”Rødovre Mighty Bulls bliver hele tiden kørt med livrem og seler, så vi har sorte tal. Til sommer har jeg været i klubben i fire år, og jeg synes faktisk, at det er gået fint. Jeg har været den længst siddende direktør i klubben nogensinde. Trænerne har fået det optimale ud af et lille spillerbudget.”

Arbejder på flere sponsorater
Hvis det er hårdt arbejde at gentegne med de ønskede spillere, er det ifølge direktøren ligeså hårdt at skaffe midlerne til spillerlønninger.

”Jeg er i fuld gang – og har været det længe – med at tale sponsorater for den kommende sæson. Vi håber, at vi kan få endnu flere til klubben. Især når vi har skabt et så godt resultat i denne sæson. Målet er hvert eneste år at skaffe flere sponsorater, så vi kan få et større spillerbudget,” slutter direktør Brian Møller, der også glæder sig over fremgangen af tilskuere i Rødovre Skøjte Arena i slutspillet.

Målmandstræner til RMB
Afslutningsvis meddeler Brian Møller, at klubben har tilknyttet en svensk målmandstræner. Den erfarne Anders Bjurö skal være med til at højne niveauet hos Sebastian Dahm og Frederik Jakobsen, der senest har skrevet med tyrene.

”Jeg ser frem til at starte arbejdet i Rødovre Mighty Bulls. Sebastian Dahm er en spændende og dygtig målmand, ligesom der er en ung talentfuld backup i Frederik Jakobsen. Det bliver en god udfordring at blive en del af de danske bronzevindere, og jeg er sikker på, at vi sammen kan gøre holdet endnu bedre,” siger han.

Anders Bjurö var i Jonstorps IF med til at starte en målmandsskole, som senere gik hen og blev den første autoriserede målmandsskole af det svenske ishockeyforbund.

Den foreløbige Rødovre Mighty Bulls-trup til sæson 2013/14 tager sig sådan ud:

Sebastian Dahm
Frederik Jakobsen

Morten Allesøe
Sebastian Bergholt
Marco Illemann
Matias Lassen

Rasmus Astrup
Mikael Christensen
Mike Daugulis
Patrick Rasmussen
Anders Schultz
Michael Smidt
Jannik Karvinen

Kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top