Annonce

Fodboldfest på Islev Skole
hjørnespark_orient.jpg
FODBOLDFESTEN ER AFLYST på grund af afbud fra begge modstanderhold.

Dobbeltprogram på fodboldbanen ved Islev Skole. Det er lørdagens eftermiddagsmenu for de fodboldinteresserede, der får mulighed for at følge begge Orient Gis seniorhold for herrer i bestræbelserne på point i serierne.

Kl. 14 sparkes der op til bold i serie 4, pulje 6, hvor Orients 2. senior byder Viby IF velkommen. Gæsterne har blot et point mere (7 p.) end hjemmeholdet (6 p.) efter fem kampe.

Annonce

Kl. 16 er det så Orients 1. senior, der skal i aktion imod BGA i serie 2, pulje 2. Gæsterne har efter 18 kampe stadig deres første sejr til gode og er derfor naturligt nok solid bundprop med blot to point. Orient er derimod på en flot tredjeplads med 31 point.

I forbindelse med kampene præsenteres klubbens nye spillertøj, der er sponseret af Scandinavian Business Seating (SBS). De fremmødte tilskuere vil desuden kunne mæske sig i lækkerier fra grillen og have hyggeligt samvær.

Pokalbold i Islev
Lørdagen bliver dog ikke det eneste festlige indslag på Islev Skole i den nære fremtid. På tirsdag den 28. maj kl. 19 bliver der nemlig fløjtet op til pokalfodbold på samme bane, når Orient tager imod SC Egedal i fjerde runde. Egedal er tophold i Danmarksseriens kreds 2.

”Det bliver vel nok den største kamp i Orients historie. Aldrig tidligere har et så højt rangeret hold gæstet Islev Skoles elendige boldbane. Mød endelig op og støt Orient – de får brug for det,” siger seniorformand i Orient, Henning Jensen.

zp8497586rq
Kommentarer

1 kommentar om “Fodboldfest på Islev Skole”

  1. Mustafa siger:

    kan man ikke få til sendt alle billederne fra den kamp

Kommentarer er lukket

Top