Annonce

Flot høst af ungdommen
ida-marie_RH_U14_piger.jpg
Foto: Kim Skipper Eriksen
Håndbold Ungdomsafdelingen i Rødovre Håndboldklub har haft en sæson med en flot og solid høst i de forskellige turneringer.

Den netop overståede håndboldsæson blev en mindeværdig én af slagsen for RH. De mange hold i ungdomsafdelingen høstede fint med resultater og hæder hjem til Rødovre.

”Det er den bedste høst i mange år. Det er længe siden, at vi har haft to hold med til de officielle danske mesterskaber,” siger Kim Skipper Eriksen og forklarer blandt andet succesen med en god trænerbesætning.

Annonce

”Der bliver også arbejdet godt på ungdomssiden, og vi har en god besætning på trænersiden. Trænerne er også gode til at udveksle erfaringer via PITSA-projektet, der er påbegyndt i denne sæson.”

Internt projekt
For dem, der ikke måtte vide, hvad PITSA består af, er forklaringen følgende.

”PITSA er et internt RH-projekt under ledelse af Jeppe Bloch, hvor trænerne mødes og udveksler erfaringer. Det står for Projekt Internt Trænerudvikling og Samarbejde,” siger Kim Skipper Eriksen.

RH går hermed ind til den nye sæson med stor optimisme omkring de yngste af klubbens medlemmer. Om sæsonen kommer til at kaste ligeså mange flotte placeringer af sig, må tiden vise.

RH’s bedste seniorhold hos damerne og herrerne ligger begge i 2. division øst. Damerne bliver som tidligere skrevet overtaget af Michael Nielsen, der i denne sæson skaffede bronze til klubbens U18-piger.

Herunder følger en oversigt over ungdomsafdelingens resultater i sæson 2012/13:

Danmarksmesterskaber
U18P1 blev nr. 3
U14P1 blev nr. 2

Uofficielle Danmarksmesterskaber
U10P1: Nr. 2
U10D1: Nr. 15
U12P1: tabte i kvartfinalen – blev altså nr. 5-8

HRØ-Mesterskaber:
U10P1: HRØmester
U12P2: Tabte semifinalen i B1
U12D1: Blev nr. 2 i B1
U14P2: HRØmester i 2. Division A
U14P4: HRØmester i C1
U18D1: HRØmester i 2. Division A

U18P1: Vinder af Ligaen Øst (foran de senere danske mestre fra HØJ)

Ungdomspokalen1:
U10P1 blev nr. 2
U14P1 blev nr. 2
U18P1 Pokalmester

Ungdomspokalen2:
U9P blev nr. 2

HRØ står for HÅNDBOLD REGION ØST og er en sammenlægning af håndboldforbundene København, Bornholm, Sjælland og Lolland Falster.

Kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top