Annonce

Fangede tyv på flugt
Jesper_Chr2.jpg
Jesper Philip Kristensen løb efter to indbrudstyve, og fangede den ene, da der sidste år var indbrud i naboens hus. I sidste uge blev han hædret for sin indsats ved en dusøroverrækkelse hos Københavns Vestegns Politi.

“Det skulle de bare ikke have lov til. Slet ikke lige op til jul,” lyder det fra rødovreborger Jesper Philip Kristensen. Den 22. december sidste år reagerede han hurtigt, da han hørte lyden af glas der blev knust i naboens have på Bjørnevej.
“Først råbte jeg ind over hækken, men da jeg ikke fik svar fra min nabo, gik jeg hen og kiggede,” fortæller Jesper Philip Kristensen.
Til sin store skræk opdagede han, at to indbrudstyve var i færd med at bryde ind i naboens hus. I stedet for at gemme sig bag hækken, valgte han at råbe de to tyve an.
“Jeg havde selv haft indbrud 14 dage før, så jeg ved, hvor irriterende det er. Jeg råbte til dem, og også på min genbo, og det fik dem til at stikke af,” fortæller Jesper, der herefter valgte at følge efter de to tyve.
“Jeg ringede til 112, og havde dem i røret mens jeg løb fra Bjørnevej og ned med Damhusdalen. Tyvene løb heldigvis i et tempo, hvor jeg samtidig kunne fortælle politiet, hvor jeg befandt mig,” forklarer Jesper.

currencytradingg.com

Ren refleks
Jesper får signaleret til en nabo der kommer kørende i bil, at han jagter to indbrudstyve. Naboen forsøger at skærme tyvene af med bilen, og det lykkedes. Tyvene sænker tempoet, og Jesper får fat i en af dem.
“Jeg får ham lagt ned, og der går under ét minut får politiet ankommer,” siger Jesper, der i sidste uge modtog en dusør af Københavns Vestegns Politi for sin heltemodige indsats.
“Det var en ren refleks, at jeg valgte at løbe efter dem. Jeg nåede ikke at tænke så meget. Jeg vidste bare, at de ikke skulle have lov til at stikke af,” slutter Jesper Philip Kristensen.

Annonce
zp8497586rq
Kommentarer
Top