Annonce

Erhvervsforening vejrer morgenluft
formand-roedovreerhvervsfor.jpg
Det faglige netværk skal styrkes, mener den nye formand for Rødovre Erhvervsforening, Carsten Corinth. Foto: Brian Poulsen
erhverv "Virksomheder kan lære meget af hinanden, og fremadrettet skal det faglige netværk styrkes endnu mere." Sådan lyder det stålsat fra Rødovre Erhvervsforenings nye formand, Carsten Corinth. Sidste måned overtog han formandskabet fra Leif Jensen, der stopper efter 25 år på posten.

Hvis man tror, at medlemmerne i Rødovre Erhvervsforening udelukkende mødes for at drikke dyre rødvine og ryge cubanske cigarer, tager man grueligt fejl.
De erhvervsdrivende i Rødovre Erhvervsforening har godt nok fokus på sociale arrangementer, men det er primært det faglige samarbejde, der er i højsædet.
Et samarbejde, som foreningens nye formand, Carsten Corinth fra Benconi Vinimport, vil gøre endnu mere ud af fremover. Især i en tid, hvor finanskrisens tunge sabel har raslet og gjort ondt på mange selvstændige erhvervsdrivende.
“Vi har det selvfølgelig sjovt sammen, men det er ikke en hyggeklub. Vi er en faglig forening, og fremadrettet skal det faglige netværk styrkes endnu mere,” forklarer Carsten Corinth.
Han mener, at Rødovres erhvervsdrivende kan lære meget mere af hinanden, end de allerede gør.
“Vi skal arrangere flere events, hvor virksomhedsejere kan lære af hinanden, og have mulighed for at diskutere forskellige problemstillinger. Jo mere vi hjælper hinanden, jo større synergieffekt vil vi få,” siger Carsten Corinth, der selv startede egen virksomhed i Rødovre som 22-årig.

Nye tiltag
Den nyslåede formand har kun rosende ord tilovers for sin forgænger, som han mener, har gjort et stort stykke arbejde for foreningen gennem 25 år. Som ny formand har han dog rygsækken fuld af nye idéer, og første tiltag bliver en ny hjemmeside.
“Vi skal have en ny og moderne hjemmeside, så borgerne kan se, hvem vi er, og hvad vi står for. Rødovre har et godt erhvervsliv, og det skal borgerne vide. Hjemmesiden vil løbende blive opdateret med nyheder, så alle kan følge med i, hvad der sker,” siger Carsten Corinth, der også påtænker at starte en ny tradition med en årlig erhvervspris.
“Jeg kunne godt forestille mig, at vi som forening kunne uddele en pris til årets virksomhed, men det er foreløbig kun en idé, som er på tegnebrættet,” forklarer Rødovre Erhvervsforenings nye formand.

Annonce

Samarbejde med RK
Den nye formand roser også samarbejdet med kommunen.
“Vi har gennem Erhvervsrådet, hvor vi har to medlemmer, stor indflydelse på de kommunale rammer for Rødovres erhvervsliv. Så det er et samarbejde vi sætter stor pris på, og som vi gerne vil styrke endnu mere fremover,” slutter Carsten Corinth.
Alle virksomhedsejere med bopæl eller virksomhed i Rødovre har mulighed for at blive medlem af Rødovre Erhvervsforening.

Kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top