Annonce

Er reality virkelig virkeligt?
Chrummer_tv.jpg
Det første realityshow jeg så, var "Robinson Ekspeditionen".

Det handlede om nogle mennesker som skulle overleve på en øde ø. Konceptet var skam godt nok, indtil producenterne fandt ud af, at intrigerne var bedre TV end overlevelsen. Og så gik det hurtigt – ned af bakke. Og i dag er det bare TV uden bundniveau.

http://www.homeequityloanss.com/

Da jeg var ung, ville jeg da også gerne være berømt. Berømt skuespiller eller berømt musiker. I dag drømmer de unge bare om, at blive berømte. For hvad? – Det er lige meget. Bare berømt.
Kaare Sand lavede en fantastisk dokumentar, om det at være ung og mor. Det var lidt rystende socialrealisme…men så blev det “De Unge Mødre”. I adskillige sæsoner, hvor unge mødres u-egnethed som forældre blev gjort til underholdning.
Så er der “Paradise Hotel”. Man tager en flok unge og sætter dem under en varm sol med solide mængder af alkohol, og så er det ellers bare udover stepperne med druk og hor. Så bliver der knaldet i poolen og andre steder hvor der kan sniges en diller ind. Hvordan man vinder konkurrencen har jeg ingen idé om.
Nu har min datter et par gange tvunget mig til at se “Familien fra Bryggen” – Hold da kæft. Der sker jo ikke en skid. Absolut INTET! Helt ærligt sæt et kamera op over kattens kattebakke og det ville være mere underholdende – også selvom katten skulle vælge at skide udenfor. Tænk en gang, at vi keder os SÅ meget, at vi kan sidde og glo på en affarvet brunette med en IQ som en kop chokolademælk og et sprog som en retarderet bryggeriarbejder, køre traktor ude på landet. Alt imens “silikoneoperationen” med læber så store som dræbersnegle og hendes alkoholiserede højlydt flisende vrag af en mor står og glor på.
Så er der nogle af disse “reality-stjerner”, som tager det videre og får deres eget TV program. Amalie, Gustav og Linse. Der må vi bare erkende, at der kommer heldagsskolen bare for sent.
I gamle dage kunne man godt sige til nogen: “Du er sgu da så dum, at du kunne leve af det!” – Det kan man så i dag. Leve af, at være dum.

Annonce
zp8497586rq
Kommentarer
Top