Annonce

En syg verden!
chrumme-samesame.jpg
En dag overvældede kedsomheden mig. Jeg sad en trist eftermiddag og zappede på TV, uden at finde noget interessant.

Jeg visiterede køleskabet 15 gange – blot for at opdage, at det indeholdt akkurat det samme, som det gjorde for seks minutter siden. Jeg prøvede gentagne gange at sige til mig selv: “Intelligente mennesker keder sig aldrig. Intelligente mennesker keder sig aldrig”. Men jeg kedede mig så bravt, at jeg blot måtte erkende, at når det kom til intelligente mennesker, var jeg nok bare ikke én af dem.

I desperat hungren efter adspredelse, fandt jeg et modeblad for kvinder. Jeg forventede at det – om muligt – måtte være mere kedeligt end nyheder på døvesprog og pålægschokolademad med asier, som var det jeg havde fået tiden til at gå med noget tid.
Sjovt nok så indeholder mande- og dameblade faktisk det samme: Masser af bare damer. Men så stopper ligheden så også. Mandeblade er fyldt med afklædte kvinder med både store altaner og rummelige baggårde, hvor damebladene indeholder kvinder som har kroppe som 12-årige. Og så alligevel ikke, nok mere som under- udviklede 12-årige med anoreksi. Freja Beha feks – Danmarks nye top model…Hvem vil være kæreste med en kvinde som har en krop som en 12-årig dreng? Undskyld Freja, men jeg synes, at det er forstyrrende for et forhold, hvis JEG har de største bryster.
Hvad fanden er det, som får kvinder til at spejle sig selv i kvinder som ligner noget fra en hungersnød i Afrika – altså lige bortset fra den blege hud?
Bladet hed “Costume” og kaldte sig for et modeblad. Ja, der kunne de havde narret mig. Jeg tror godt jeg kunne finde en del bladtitler der er mere rammende. Hvad med “Anoreksi News”, “120 gode grunde til at få silikone bryster” eller “Gokkeblad for Pædofile”.
Jeg tænkte lidt over, hvordan det må være at være topmodel. Det kan godt være at du har et flatterende stjerneliv, med masser af misundelige blikke, men HVOR fedt er det egentligt, at man som covergirl kun bliver mødt af misundelige blikke fra homoseksuelle modeskabere, kvinder med spiseforstyrrelser og pædofile.
Jeg ville ønske at der kom nogle modeskabere med homofobi – bare for at skubbe læsset over mod lækkert tøj til RIGTIGE kvinder. I stedet for en våd drøm om, at give en trækkerdreng dametøj på.
Hvis en mand køber et pornoblad, hvor en pige med anoreksi dyrker sex med en neger, en dværg og en collie. Så er man pervers. Men når man køber “Costume” og får et blad fyldt med kvinder som ligner 12 årige drenge klædt på i pigetøj. Så er det ikke perverst men moderigtig.
Hold nu op!

Annonce
zp8497586rq
Kommentarer
Top