Annonce

DøgnNetto kåret til månedens butik
netto_damhustorvet.jpg
DøgnNetto på Damhustorvet er blevet kåret til ‘Månedens butik’. “I bund og grund så tolker jeg hele situationen som et udtryk for, at hele butikken står sammen og i den grad holder et højt niveau,” udtaler butikschef Sajida Aziz. Foto: Presse
hæder Humøret hos de ansatte i DøgnNetto på Damhustorvet er ekstra højt for tiden. Butikken er nemlig lige blevet kåret til 'Månedens butik' blandt landets i alt 46 DøgnNetto-butikker.

Med en stærk hold- opstilling og faste daglige rutiner kommer man længst, lyder opskriften fra butikkens daglige leder.
“Vi har arbejdet med at finde frem til, hvad folks styrker er, så vi kan udnytte deres kompetencer bedst muligt. Derudover har vi fokuseret meget på de daglige rutiner – med stor succes. For ved alle, hvad de skal gøre, tager folk større ansvar for butikkens drift,” udtaler butikschef Sajida Aziz.

Kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top