Annonce

Den store Gatsby i 3D
viften_film.jpg
Bliv suget ind i 1920'ernes Amerika, når Viften i aften har gallapremiere på storfilmen 'Den store Gatsby'.

Viften har i aften gallapremiere på Baz Luhrmanns storfilm 'Den Store Gatsby'. Filmen er valgt som åbningsfilm til årets Cannes Film Festival samme aften, og Viftens daglige leder, John Frobøse, har dermed store forventnin- ger til F. Scott Fitzgeralds legendariske fortælling om den excentriske Jay Gatsby.
“Jeg har høje forventninger, for her er virkelig tale om en storfilm. Robert Redford og Mia Farrow havde hovedrollerne i den seneste store filmatisering i 1974, og denne gang kan man opleve Leonardo DiCaprio i hovedrollen, så jeg glæder mig til at se den,” fortæller John Frobøse.
'Den Store Gatsby' tager udgangspunkt i til F. Scott Fitzgeralds roman fra 1925.

I filmen spiller Leonardo DiCaprio den excentriske Jay Gatsby, der er kendt for de mest storslåede fester og en formue, der kan slå benene væk under de fleste. Hans nye nabo, Nick (Tobey Maguire), er fascineret af den sky og mystiske Gatsby, men snart er han viklet ind i en verden af rigdom, kærlighed og bedrag – for hvem er Gatsby egentlig, og hvorfor er han så stor?
“Filmen foregår i Amerika i 1920'erne, og med Viftens 3D-lærred føles det som om at komme helt ind i kulisserne. Det giver virkelig en aha-oplevelse at opleve en film i 3D,” siger John Frobøse.
Filmen vises i aften kl. 20.30. Billetter kan købes på viften.dk og i Viften.

Annonce
zp8497586rq
Kommentarer
Top