Annonce

Bolden sjuttede Avartas vej
avarta-fremad_amager_21_260513_BP.jpg
Forløsningen var stor, da Avarta hjemme vandt over Fremad Amager efter fire nederlag i streg. Det blev en spændingsmættet forestilling på en regntung grønsvær, hvor bolden sjuttede hjemmeholdets vej én gang mere end gæsterne.

Avarta-Fremad Amager 2-1 (2-1)

http://www.writingnarrativeessay.com/

0-1 Mads Rønne (8’)
1-1 Alexandar Lazarevic (18’)
2-1 Morten Hauglund (27’)
Tilskuere: 405

Annonce

Avartas startopstilling: Rasmus Pryts – Morten Hauglund, Rasmus Jørgensen, Casper Windfeld, Kristian Ellegaard – Mikkel Dahl, Haydar Said (76’ Morten Seifert Bierrings), Morten Johansen, Hadi Meaidi (61’ Daniel G. Andersen), Alexander Lazerevic – Mohammed Ali

Avarta vandt søndag eftermiddag en tiltrængt sejr over Fremad Amager, der kom til Espelunden som næstsidste hold i 2. division øst. Med sejren lægger de grønblusede en afstand på tre point ned til Herlev, der tabte deres kamp i weekenden. Det var Avartas første sejr på hjemmebane i forårssæsonen. Holdet havde tabt de første fire kampe i Espelunden siden starten i april.

Kampen foregik under åbne sluser fra den dystre forårshimmel, og alt regnvandet gjorde banen tung og meget glat.

Gæsterne fra Amager, der havde medbragt en busfuld fans, kom bedst fra start i kampen. De scorede nemlig allerede efter otte minutter, da Avarta var alt for passive på et hjørnespark. Mads Rønne nåede højst til vejrs og headede bolden ind med tre Avarta-folk omkring sig.

Intensitet og tempo
Få minutter senere havde udeholdet en kæmpe chance, men Rasmus Pryts i målet brillerede med en pragtredning, ligesom han også var stærk i resten af kampen.

Hjemmeholdet satte sig herefter på spillet, så udligningen til 1-1 var som sådan ganske fortjent. Alexandar Lazarevic sparkede fra venstrekanten i feltet, og bolden blev rettet af på vejen og gik ind over udeholdets keeper.

Første halvleg var præget af stor intensitet og tempo, og Avarta var som forvandlet i forhold til det pinlige nederlag til Nordvest i Espelunden FC for to uger siden.

Smuk scoring
Kampens smukkeste scoring faldet efter en lille halv time, da Morten Hauglund afsluttede et fint opspil med Mikkel Dahl ved at sende bolden direkte op i det nærmeste kryds uden chance for målmanden. Flotte kombinationer og en konsekvent afslutning sendte hjemmeholdet på sejrskurs.

Resten af halvlegen var præget af store tilbud i begge ender, men målmændene stod en god kamp, så stillingen blev ved 2-1 ved pausen.

Fremad Amager overtag spillet i anden halvleg, da de jagtede en udligning for fuld styrke. Gæsterne spillede sig frem til gode muligheder, men Rasmus Pryts stod stærkt, samtidig med forsvaret kæmpede en brav kamp foran ham.

Sejr uden profiler
Avarta havde nogle giftige kontraer uden dog at omsætte det yderligere. Dommerens ur rundede fire overtidsminutter, inden han fløjtede af til stor jubel og glæde for Avarta-spillerne såvel for hjemmepublikummet.

Sejren var fortjent, men Fremad Amager gjorde godt væsen af sig og kunne snildt have scoret et enkelt eller to mål mere. De tre point skaber lidt luft til de tre nederste hold i tabellen.

Til dagens kamp måtte Avarta i øvrigt undvære profiler som Henrik Volquardsen (karantæne) og Jesper Larsen (skadet), så betingelserne for sejr var mindre gode inden kampen for cheftræner Christian Grønbæks tropper.

Politiet blev tilkaldt
Opgøret blev skæmmet lidt af, at de medrejsende Amager-fans havde en lidt for smart attitude over for kontrollørteamet, der derfor helt forståeligt valgte at tilkalde politiet. Seks betjente troppede op og lagde en dæmper på fansene, der modvilligt ikke ville aflevere egen medbragt alkohol.

En positiv og lys (trods vejret) eftermiddag på Espelunden Stadion kan fortsætte med et kapitel 2 allerede på næste søndag, når Næstved (nr. 4) lægger vejen forbi Korsdalsvej til kamp kl. 13.

zp8497586rq
zp8497586rq
Kommentarer
Top