Annonce

Bødskov stadigvæk favorit i Rødovre
boedskov_2013_1.maj_.jpg
Selvom enkelte socialdemokratiske mini- stre er kommet i modvind i meningsmålingerne, er der ingen slinger i valsen i Rødovre/Herlev kredsen, der forleden genvalgte Morten Bødskov til folketingskandidat.

I sidste måned genvalgte Socialdemokraterne i Rødovre/Herlev Kredsen Morten Bødskov som partiets kandidat til Folketinget.
På kredsrepræsentantskabsmødet aflagde ju- stitsministeren, der har været kredsens kandidat siden 2001, beretning for årets politiske arbejde, herunder ikke mindst arbejdet i regeringen. På mødet genvalgtes kredsformanden Bjarne Kaspersen Hansen, der tillige er formand for Børne- og Undervisningsudvalget i Herlev og medlem af Socialdemokraternes Hovedbestyrelse.

Flere genvalg

Annonce

Bjarne Kaspersen Hansen har varetaget ledelsen af kredsen siden 1989. Til kredsbestyrelsen genvalgtes bl.a. formanden for Socialdemokraterne i Rødovre, Helge Møller og formanden for Socialdemokraterne i Herlev, Lars Mann Pedersen.

zp8497586rq
Kommentarer
Top