Annonce

Astfaltbal under åben himmel
GAM31.jpg
Der bliver ikke noget med at klage over, at naboerne spiller for højt, når Kærene lægger asfalt til en fest med DJ,’s dansegulv og DM-kvalifikation i gadeidræt den 1. juni.

Nu kan unge og alle andre med hang til hiphop og gadeidræt se frem til en fest under åben himmel, når der den 1. juni er Street GAM3 i boligområdet Kærene.

Her sveder sveder unge flere gange om ugen for at blive bedre til at dyrke parkour og spille basket og fodbold. De går til ugentlige træninger arrangeret af GAM3, og nu ruller gadeidrætsorganisationen træningerne ud til en åben endagsevent – et Street GAM3, hvor deltagerne kan kvalificere sig til DM i Street Basket.

Annonce

Men bare rolig. Du behøver hverken at kunne dunke eller jonglere for at være med. Udover kvalifikationsturneringen byder programmet nemlig på dance battle, street art workshop og koncert, så der bliver masser at se på og lytte til.

Streetkultur. Festen foregår midt mellem boligblokkene ved Kærene, og det er ikke noget tilfælde.

“GAM3 har mere end ti års erfaring med at lave gadeidræt i nogle af de boligbyggerier, som ikke altid har et positivt ry. En ny evaluering fra Syddansk Universitet viser, at aktiviteterne rammer plet. Organisationens særlige kendskab til streetkulturen og brugen af bl.a. musik og amerikanske udtryk betyder, at de unge ser aktiviteterne som relevante og meningsfulde. Evalueringen peger på, at der skabes en stærk identitet, som gør det lettere for de unge at blive en del af et bredere positivt fællesskab,” siger projektleder I Gam 3, Simon Ramm

Til Street GAM3 bliver aktiviteterne foldet ud, og for mange af de unge er dagen det lokale højdepunkt – her er musikken, sporten og de unges egne initiativer det positive omdrejningspunkt. Eventet er gratis, og alle er velkommen. Det hele foregår den 1. juni ved Butikscenteret ved Bybjerget fra kl. 14:30.

Program:
Kl. 15:00-16:30 Street soccer turnering
Kl. 15:00-17:00 Dance workshop og freestyle dance battle
Kl. 16:00-18:00 Street art workshop
Kl. 16:00-16:30 Hiphop koncert med Zaki Youssef
Kl. 16:30-19:00 Street basket turnering: DM kvalifikation

HTTP://WWW.REFINANCEHOMEMORTGAGEE.COM/

Der er musik fra pladespillerne hele dagen.

zp8497586rq
zp8497586rq
Kommentarer
Top