Annonce

Årets Hus for 10. gang
aarets-bolig_damhusdalen59-.jpg
For 10. år i træk skal Årets Hus i Rødovre findes. Ud over den ærefulde titel vil vinderen blive belønnet med 20.000 kroner af DanBolig Rødovre, Nordea Rødovre samt boligrådgiver Katia Ernfeldt, som står bag konkurrencen.

Det er nu man skal fatte pennen, hvis man altid har beundret sit eget, naboens eller et helt tredje hus. ‘Årets Hus’ skal, traditionen tro, kåres igen i år, som er 10. år i træk og som altid har dommerkomiteen ikke specifikke krav til, hvilket hus der senere på året løber med titlen.
For selvom konkurrencen i sin enkelthed går ud på, at finde frem til ‘Årets Hus’ i Rødovre anno 2013, så henvender konkurrencen sig ikke kun til rigmandseliten.
Boligejeren der har spenderet mange millioner på boligen vil uden tvivl have en fordel, men i sidste ende er det ikke afgørende om huset har swimmingpool eller ej. Der er et hav af forskellige parametre der tæller ind i dommerkomiteens vurdering og derfor skal man ikke føle sig afskrækket af konkurrencen.
Bedømmelse ud fra flere kriterier. For når man kigger tilbage i historikken, så har komiteen, der består af DanBolig, Nordea, boligrådgiver, borgmester Erik Nielsen og Rødovre Lokal Nyt, flere gange været imponerede over de alternative boliger.

Forvandling fra øjebæ til moderne bolig
Sidste år var titlen som ‘Årets Hus’ snublende tæt på at havne på Korsdalsvej, hvor en familie havde forvandlet et mærkbart træt hus og have til en pæn og super energivenlig bolig.
“Der bedømmes ud fra flere kriterier, og i 2012 var huset på Korsdalsvej en utrolig spændende kandidat. Ejerne havde fokuseret på sparevenlige tiltag og den løsning kombineret med, at de havde ændret en øjebæ i Rødovre til en pæn grund og et moderne hus gjorde, at de var rigtig tæt på at vinde,” fortæller Peter Jensen, der repræsenterer Rødovre Lokal Nyt.

Annonce

‘Årets Hus’ behøver ikke at være renoveret fra A til Z for at komme i betragtning til titlen.
“Vi kigger på helheden. Hvis der er en interessant historie bag en renovering, eller hvis der er en ekstra funktion på huset der falder godt til i miljøet i de eksisterende omgivelserne, er det også med i dommerpanelets betragtningen,” siger Peter Jensen.
Man kan indstille sit eget, sin nabos eller et helt tredje hus helt frem til fredag den 7. juni.
Der vil blive udvalgt tre boliger til finalen, som præsenteres i avisen onsdag den 12. juni. Mandag den 17. juni vil dommerpanelet se nærmere på husene via et besøg og en snak med husets ejere. Onsdag den 19. juni præsenteres vinderen her i Rødovre Lokal Nyt.

Sådan deltager man
Billeder af boligen, gerne før og efter billeder, samt en tekst om boligens og/eller familiens historie, forbedringer og forskønnelser skal fremsendes til:
peter@rnn.dk
eller afleveres til:
Rødovre Lokal Nyt
Att.: Peter Jensen
Rødovre Centrum 241
2610 Rødovre
Materialet kan evt. lægges i vores postkasse, som er placeret overfor vagtstuen i Rødovre Centrum.

Deadline for levering af materialet er:
Fredag den 7. juni 2013 kl.12.00.

Vinderen får 20.000 kroner

zp8497586rq
Kommentarer
Top