Annonce

Alle håndtag bliver udskiftet
affald_skraldespand-1.jpg
Rødovre Kommunes leverandør af affaldsbeholdere, PWS Danmark, udskifter samtlige håndtag på over 25.000 spritnye skraldespande. "Vi står ved vores ansvar, så alle håndtag bliver udskiftet," fortæller regionschef Kjeld Jensen.

En konstruktionsfejl er skyld i, at samtlige af kommunens 25.000 nye affaldsbeholdere skal have nyt håndtag på lågene. Rødovre Kommunes leverandør af affaldsbeholdere, PWS Danmark, forsikrer at samtlige håndtag vil blive udskiftet, men det store udskiftningsarbejde begynder først til august måned.
“Vi er i gang med planlægningsarbejdet, og forventer at påbegynde udskiftningen i august måned,” siger Kjeld Jensen.
Hvis du har en affaldsbeholder, hvor håndtaget allerede er faldet af, vil håndtaget dog blive udskiftet med det samme.
“Vi får lister fra Rødovre Kommune med adresser, hvor der mangler håndtag, og her sender vi en montør rundt og sætter midlertidige håndtag på,” fortæller Kjeld Jensen, der dermed forsikrer, at borgere ikke skal vente helt til august måned, hvis man allerede nu har beholdere uden låg.
Moralsk forkert
Men hvordan kan det være, at 25.000 nye affaldsbeholdere bliver sendt på gaden med en fejl? Kjeld Jensen fortæller, at det sårbare håndtag er nyudviklet, og derfor ikke er gennemtestet tilstrækkeligt

“Selve beholderen fejler ingenting. Vi har udviklet et nyt vridehåndtag efter ønske fra mange af vores kunder, og vi har ikke været klar over, at håndtaget blev så sårbart, når det blev monteret med en skrue. Derfor knækker de let af, og det er vi naturligvis rigtig kede,” siger Kjeld Jensen.
Det har derfor også været essentielt for PWS Danmark, at forsikre, at alle beholdere kommer til at virke efter hensigten.
“Som ansvarlig leverandør er det vores pligt, at alle affaldsbeholdere virker som de skal. vi står ved vores ansvar, alt andet ville være umoralsk,” slutter Kjeld Jensen.
Hvis du har en beholder med et ødelagt håndtag, kan du meddele dette via selvbetjeningsløsningen “Mit affald” på kommunens hjemmeside www.rk.dk.

Annonce
zp8497586rq
Kommentarer

2 kommentarer om “Alle håndtag bliver udskiftet”

 1. Kaja Reisler siger:

  Husstanden er glad for den nye ordning, man skal lige finde en rytme med hvornår de forskellige beholdere bliver tømt.
  Vi undrer os lidt over der ikke også er en beholder til pap

  Venlig hilsen

  Reisler Jyllingevej 276

 2. Hans Houmøller siger:

  Bare til orientering virker det ikke at gå på hjemmesiden http://www.rk.dk og videre til “Mit affald”, for der er ikke noget link, der sender dig videre.
  I stedet så ring til Rødovre Kommune, Teknisk Forvaltning, hvor søde medarbejdere tager sig af sagen som i mit tilfælde.
  🙂

Kommentarer er lukket

Top