Annonce

8-årige gik Bornholm rundt
spejdere1.jpg
Man kan gå en tur, og så kan man GÅ en tur. Fredag før pinse gik de to 8-årige Rødovrespejdere, Benjamin Bjørnkær Carlsen og Mathilde Stenlund Sommer en af sidstnævnte, da de vandrede rundt om Bornholm.

Et maratonløb om dagen. Det er sådan cirka, hvad to 8-årige spejdere fra Rødovre fik ud af pinsen. De første skridt på den udfordrende vandretur Bornholm Rundt var tunge, men to en halv dag senere kunne Benjamin Bjørnkær Carlsen og Mathilde Stenlund Sommer stolte nærmest løbe i mål i Rønne efter 105 kilometers vandretur langs kystvejene i den skønne bornholmske natur.
“Benjamin gennemførte for første gang og Mathilde gennemførte for andet år i træk, og så endda på sin 9-års fødselsdag, så der var både sang og kagemand, da de blev klappet i mål. 12 andre deltagere fra Rødovrespejderne i alderen 11 til 49 år kom også hele vejen rundt, mens de resterende otte måtte køres lidt af vejen,” forklarer gruppeleder hos Rødovrespejderne, Gunver Sommer.

Sov i telt
Vandreturen starter i Rønne, hvorefter man efter en tur omkring Bornholms klippefyldte nordende, overnatter i telte syd for Allinge. Lørdag gik turen over Gudhjem og Svaneke til Nexø, hvor teltene igen blev slået op til en tiltrængt nattesøvn inden de sidste 41 km til Rønne blev tilbagelagt om søndagen.
“Rødovrespejderne har hvert år mange deltagere med på Spejdermarchen Bornholm Rundt, som ud over årets 22 deltagere fra Rødovrespejderne også talte spejdere fra andre dele af landet,” siger Gunver Sommer, der roser de bornholmske spejdere for et meget velfungerende samarbejde.

Annonce
zp8497586rq
Kommentarer
Top