Annonce

Vælgerlussing på vej
Kopi-af-Valg09-EN4.jpg
Resultatet af kommunalvalget til november kan komme til at bære præg af Erik Nielsens rolle som KL-formand i lærerlockouten og kommunens rolle i højhusplanerne ved Damhustorvet. Foto: Arkiv
kommunalvalg Kun hver tredje vælger ville stemme på Socialdemokraterne i Rødovre, hvis der var valg i dag. Det viser en rundspørge blandt 362 borgere.

Af Angelica M.B. Olesen, Jannic Høy Gullov og Ming W. Duong, Rødovre Gymnasium

Socialdemokraterne står til en stor tilbagegang på en tredjedel af stemmerne i forhold til sidste kommunalvalg i 2009. Dermed mister Socialdemokraterne deres absolutte flertal.
Derimod kan Enhedslisten vejre morgenluft, for de ser ud til at komme ind i kommunalbestyrelsen efter en periode udenfor. I forhold til sidste valg har Enhedslisten således mere end fordoblet deres stemmetal, mens Venstre ligeledes kan notere sig en fremgang på 50 procent i forhold til sidste valg.
Helge Møller, formand for Socialdemokraterne i Rødovre, er betænkelig ved meningsmålingen.
”Det er overraskende,” siger han og fortsætter:
”Det er de landspolitiske tendenser, der smitter af på det kommunale plan. Derfor skal vi ud og lave ekstra fodarbejde, for at vinde de tabte stemmer hjem igen.”Most Popular Evening Dresses online

Annonce

Affaldsordning
Hos Venstre derimod vækker den nye meningsmåling ikke overraskende glæde hos spidskandidat Claus Gisselmann Olsen.
”Det ville være dejligt, hvis Venstre fik større opbakning. Den kan vi bruge på at arbejde imod den nye affaldsordning, der er ved at blive trukket ned over hovederne på borgerne,” fortæller Claus Gisselmann Olsen, der vil opfordre alle borgere til at stemme på Venstre for at undgå den nye affaldsordning.

Går efter tvivlerne Most Popular Prom Dresses online
Samtidig viser meningsmålingen, at hver sjette borger i Rødovre ikke stemmer, og det vil man gerne have ændret fra Socialdemokraternes side, hvor man mener, at det er de unge man skal have fat på. Her håber man på, at man kan hente de tabte stemmer hjem og redde flertallet tilbage.
Helge Møller påpeger desuden, at Rødovre Kommune er kendt for et godt skolesystem og en god ældrepleje. Desuden mener han, at hvis folk fortsat ønsker et godt Rødovre, så er det Socialdemokraterne, man skal sætte sit kryds ved.

Kommentarer

1 kommentar om “Vælgerlussing på vej”

 1. John J, siger:

  Nu hænger det som I skriver helt sikkert sammen med de landspolitiske tendenser, på grund af et udueligt styre der i den grad har gjort svære tider værre.

  Men det hænger også sammen med at vores borgmester er formand for KL.
  Og at der nu er en konflikt kørende.

  Jeg har hele tiden stemt S.
  Men for en gangs skyld er det i år ikke et 100% sikkert S.
  Jeg vejer for og imod på alle hylder, men det bliver aldrig en blå stemme.

  Jeg har trods alt forstået at denne krise er skabt af den borgerlige fløj gennem flere år i det meste af vesten.
  Og denne krise skal der rettes op på, men det er her regeringen har fejlet ud over alle anstændighedens grænser.
  Når folk risikerer at gå fra hus og hjem, når hospitalerne er overfyldte, når infrastrukturen er helt i bund, når den offentlige transport bliver dyrere.

  Kort sagt når en S. ledet regering i den grad sk..er på dem der skulle have støtte og hjælp i stedet for at hjælpe har de bygget store uoverkommelige barriere som forhindre et hvert tiltag til fremgang for de svageste.

  Og så bliver det ikke bedre af at der er mistanke om samspil mellem regeringen og KL. i den nuværende konflikt.
  Dette er en tanke jeg selv har haft lige fra starten, jeg behøvede ikke nogen til at fortælle mig at det kunne hænge sådan sammen.

  Men blå det bliver jeg aldrig.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top